in

Vesna Zmijanac mora na operaciju!

Prvo je pokušavala makrobiotikom da se reši ovog problema, ali nije uspela.

Vesna Zmijanac će morati na operaciju štitne žlezde. Kada joj je uspostavljena dijagnoza, ona je prvo pokušavala makrobiotikom da se reši ovog problema, ali nije uspela.

– Vesna već duže vreme muku muči sa štitnom žlezdom. Umor, usporenost i iscrpljenost za koje je mislila da su posledica posla i neprospavanih noći na kraju su je naterali da potraži pomoć lekara uprkos tome što je sve probleme do sada rešavala ishranom i makrobiotikom.

– Uradila sam hormone štitne žlezde. Još ne znam da li je to problem tiroide, ali tačno je da osećam nelagodu s vremena na vreme. Znojenje, neke drhtavice, svašta nešto me spopadne. Videćemo, možda je i klimaks… Nešto se dešava, a videćemo i šta – rekla je Vesna Zmijanac.

– Pevačici su na prvom pregledu rekli da može na Bukulji zdravim načinom života i odgovarajućom terapijom da sredi situaciju kako ne bi morala da ide pod nož, ali se stanje nije poboljšalo – priča izvor koji dodaje da se Vesna strogo pridržavala saveta lekara, ali to nije dugo trajalo.

– Često se sekirala i zbog Nikolije. Stalno je razmišljala gde je ona, kako je, šta radi, da li je sve u redu… Vodila se onom: Neće to baš meni da sedesi, međutim, kad je nedavno bila na kontroli, videla je da je vrag odneo šalu i da se hormoni nisu smirili. Nije joj svejedno. Dosta razmišlja.

Pevačica nije želela da detaljiše na ovu temu, ali nam je ipak potvrdila da se nešto dešava sa njenim zdravljem.

Balkan lifestyle/starmagazin.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

KREĆE NA VELIKU TURNEJU – Zdravko Čolić peva u Skoplju!

FETIŠ ČUDAK: Hercegovac opsednut stopalima Milice Pavlović!