in

FETIŠ ČUDAK: Hercegovac opsednut stopalima Milice Pavlović!

Dečko je bio veoma šarmantan, nažalost, nisam mogla da mu ispunim želju i poklonim mu cipele jer nisam imala rezervnu obuću, rekla je pevačica.

Milica Pavlović na meti je fetišiste koji je opčinjen njenim stopalama. Naime, od atraktivne zvezde Granda jedan obožavalac je nedavno na nastupu u posušju tražio cipele za uspomenu i tada joj je pokazao album sa slikama njenih stopala i nogu koje je godinama skupljao iz raznih novina, a i sam je fotografisao na nastupima.

„Milica je pre dve nedelje nastupila u Posušju, u Bosni i Hercegovini, i doživela je jednu neobičnu situaciju. Nakon nastupa, kada se slikala sa fanovima, u redu je stajao jedan dečko, koji joj je pokazao album sa slikama njenih stopala iz raznih magazina. Ona je bila šokirana“, rekao je izvor blizak pevačici.

milica pavlovic 2

„Taj dečko se nije zaustavio na tome već je zamolio Milicu da izuje cipele kako bi ih uzeo za uspomenu. Iako je najprije zaista želela da da to uradi, shvatila je da nema rezervnu obuću i da neće imati u čemu da se vrati u hotel. Inače, Milica je tog vikenda nastupila u u Posušju uprkos neredima u BiH, a s obzirom da joj je tada otkazan jedan koncert u Tuzli, ona će u tom gradu nastupiti ovog petka“, rekao je izvor.

„Ovih dana stalno sa svojim bendom prepričavam taj događaj. Taj dečko je bio veoma šarmantan, nažalost, nisam mogla da mu ispunim želju i poklonim mu cipele jer nisam imala rezervnu obuću“, rekla je Milica.

milica-pavlovic-noge-foto-kurir-1392898180-448693

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

NA POSAO – Seksom do savršene figure!

Romantik u duši – Zdravko Čolić snima spot za pesmu Esma! Foto