in

Za njega i tetovaža na stomaku!

Pevačeva obožavateljka iz Ljubljane dokazuje ljubav

Milan Stanković nedavno je u Deželi doživeo niz veoma prijatnih iznenađenja! Posle dva koncerta koje je održao u Ljubljani i jednom manjem gradu, fanovi su ga obradovali posebnim poklonima, a jedna devojka čak mu je pokazala svoju originalnu tetovažu.

– Posle nastupa u Sloveniji obožavaoci su Milana bukvalno opkolili prinoseći mu interesantne poklone i izražavajući mu tako posebne znake pažnje. Najupečatljiviji je bio gest devojke koja je na stomaku istetovirala: „Milan Stanković… Volim te…“ ispod čega je iscrtala srce – otkriva izvor.

Da ni mladi pevač nije ostao imun na ovakve stvari, potvrdilo je njegovo iskreno oduševljenje ljudima koji vole i cene njegov rad.

– Stvarno sam oduševljen kad mi se ovako nešto dešava. To znači da svojom muzikom ostavljam pravi utisak na one koji me slušaju, pa su spremni da zbog mene učine nešto ovako originalno – rekao je Stanković.

Posle veoma posećenih nastupa u Sloveniji, Milan je otputovao u Ameriku, na turneju koju je trebalo da održi još za Novu godinu, ali je zbog problema s vizom morala da bude odložena.

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Modelsici nešto pobeglo iz haljine! (Foto)

Ana Nikolić se osušila! Foto