in

Dobar seks nije slučajnost!

I za ovu veštinu važi pravilo da je vežbanje bitnije od talenta. Za savršen užitak u seksu bitno je da ste upoznati s teorijom, tj. da znate kako to funkcioniše, da imate praksu, ali ključ leži u poznavanju sopstvenog tela.

Zavirite u knjige

Za potpuno razumevanje onoga što se događa pod čaršavima potrebno je i malo znanja. Međutim, to ne znači da ukoliko želite da uživate sa voljenom osobom, morate da proučite anatomiju celog tela, već da nije na odmet da se malo informišete kako biste partneru mogli da pružite nezaboravno iskustvo koje će rasplamsati strasti.

Upoznajte sebe

Vi najbolje znate šta vam donosi užitak u seksu. Ako niste razmišljali o tome, eto prilike da razmislite o tome i proučite svoje telo laganim dodirima. Otkrijete šta je to što vam najviše prija, a možete i partnera da uključite u tu igru. Zaboravite na sve što ste do sada čuli od drugih, a što bi trebalo da je pun pogodak, već sami ili s partnerom istražite te neotkrivene teritorije. I ne zaboravite da oni koji dobro poznaju svoje telo uvek uživaju za nijansu više u seksu od ostalih.

Razgovarajte s partnerom

Ukoliko želite da vaš seks bude bolji od prosečnog, onda ne bi trebalo da izbegavate razgovor s partnerom o tome. Ljudi uglavnom imaju običaj da veruju da će se sve promeniti samo od sebe i očekuju od partnera da im čita misli, pa na kraju obe strane budu razočarane.

Sredite misli

U životu ste verovatno čuli i pročitali neverovatan broj informacija o seksu. Neki od saveta su bili korisni, a neki nisu. Zato, razmislite o tome šta vama seks znači i kakvu ulogu on igra u vašem životu. Da li je seks za vas nešto prljavo, dobro, nešto što vidite kao obavezu ili nešto treće. U svakom slučaju, nemojte se bojati promena i uživajte samo u onim stvarima koje vas čine srećnim.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ana Nikolić se osušila! Foto

NEMA FAVORITA – Zoran Kesić: Političare ne bih ni u kuću primio!