in

Filip Panajotović smuvao bivšu devojku Vlade Stanojevića!

Maneken Filip Panajotović smuvao se sa bivšom devojkom svog nekadašnjeg dobrog prijatelja, voditelja Vlade Stanojevića! Naime, atraktivna studentkinja Mina Dobrosavljević, koja je više od godinu dana bila u vezi sa Vladom i kojeg je, kako se pisalo, ostavila zbog prevare, sve češće je u Filipovom društvu, a kako naš dobro obavešten izvor tvrdi, Stanojevićeva bivša devojka i njegov bivši prijatelj su u vezi, ali ne žele to da potvrde!

– Filip sve češće izlazi u klub u kome Mina radi kao hostesa. Njih dvoje su se upoznali dok se ona zabavljala sa Vladom, u to vreme su i njih dvojica bili dobri drugari, a prijateljstvo su prekinuli posle njegovog izlaska sa „Farme“ – kaže naš izvor i dodaje da su Filip i Mina u poslednje vreme sve češće zajedno u javnosti.

– Oni su nekoliko puta viđeni zajedno i sve vreme su bili posvećeni jedno drugom, iako su bili u većem društvu. Tvrde da su samo drugari, ali im niko ne veruje, a i Filip objavljuje njihove zajedničke fotografije. Razmuljivo je da ne žele da pričaju kako su u vezi, jer bi to neki protumačili kao da se svete Vladi, što im nije namera – priča izvor upućen u ovaj ljubavni trougao.

Nedavno je Vlada na televiziji izjavio kako i dalje gaji emocije prema Mini i kako bi voleo da se pomire, ali zna da mu ona neće popusti i oprosti! Kada smo ga pozvali povodom naših saznanja da je njegova bivša u vezi sa Filipom, on nije bio raspoložen za priču.

vlada stanojevic sa devojkom

– Ostavite devojku na miru – rekao nam je voditelj, a kada smo mu rekli da su naše informacije pouzdane, dodao je:
– Pitajte njega, pitajte nju. Ona je hostesa, on je izašao i fotograf ih je pitao da ih slika i uslikao ih je. Ona mi je bivša devojka, a s njim sam se družio i normalno je da se poznaju – ljutit je Stanojević.
Pozvali smo i Filipa, a on nam je s osmehom rekao kako mu je Mina samo prijateljica.

– Mina i ja smo dobri drugari i samo smo se fotografisali to veče. Slika je pozerska, a Vlada je moj bivši drugar o kom mislim sve najlepše. Između nas nema ništa – kaže Panajotović.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Oni uvek biraju lepe devojke!

Ana Sević seksi trudnica! Foto