in

Pomirili se Jelena Jovanović i Edin Škorić!

Pored toga što je Edin Škorić po drugi put raskinuo sa Jelenom Jovanović jer u vezi ne želi da bude kao Filip Panajotović, bivši odbojkaš je odlučio da posluša svoja osećanja, ali ne i razum, i pomiri se sa pevačicom. Tako su bivši farmeri odlučili da Dan žena provedu zajedno, i to na koncertu „Parnog valjka“, na kojem im se pridružila i Edinova ćerka Andrea.

– Edin i Jelena jesu raskinuli jer on nije želo da ga gledaju kao Filipa Panjotovića, ali se vrlo brzo pokajao. Ipak, ne može da ide protiv svojih osećanja i veruje da veza sa Jelenom može da potraje. Njih dvoje su odlučili da pruže još jednu šansu svojoj ljubavi, ali da ništa tim povodom ne komentarišu u javnosti.

Tako nisu želeli da privlače pažnju medija ni kada su se u subotu uveče pojavili na koncertu „Parnog valjka“, na kojem im se pridružila i Edinova ćerka Andrea – izjavio je za „Alo!“ izvor blizak ovom paru i dodao da su njegova deca veoma zavolela Jelenu.

– Iako se spekulisalo da Edinova deca ne viđaju Jelenu, situacija je sada totalno drugačija. Ona im je beskrajno draga i baš im je zabavno sa njom. Dovoljan dokaz da ne izbegavaju da je viđaju jeste taj da je devojčica bila sa njima na koncertu u „Areni“, gde su se odlično proveli – dodao je naš izvor blizak Jeleni i Edinu, dok je Škorić fotografijom na kojoj su njegova, Jelenina i Andreina ruka pokazao da je sve u redu u njihvom odnosu.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Oni uvek biraju lepe devojke!

Ana Sević seksi trudnica! Foto