in

Žene žele da ovo radite njihovim grudima!

Muškarci obožavaju ženske grudi, a žene vole tu mušku opčinjenost. Još kada naiđu na muškarca koji zna čemu grudi sve mogu da posluže, njihovoj sreći nema kraja.

Odlična igračka za pre, za vreme, a verovatno i posle seksa
Grudi su inače odlična ”igračka” tokom predigre i seksa. Žene to odlično znaju, zato i očekuju od vas da budete inovativni i da im svašta radite. A ukoliko vas mašta baš i ne služi najbolje, mi smo tu da vam pomognemo. Evo šta sve možete da radite tim predivnim ženskim lopticama.
POZA OTPOZADI

Da, divno je gledati ženske grudi, ali ima nešto posebno uzbudljivo kad se muškarac bavi njima dok je iza partnerke. Za posebno uzbuđenje pokušajte ovo ispred ogledala.
KORISTITE JEZIK I USNE

Nećemo ulaziti u dublju psihoanalizu, ali činjenica je da devojke žele muška usta na svojim grudima. Žene koje to napaljuje neće imati ništa protiv da se njihov partner usnama i jezikom pozabavi bradavicama. Ali zapamtite, izbegavajte da radite to previše intenzivno. Važno je da posmatrate njenu reakciju i da jednostavno uočite šta joj se sviđa, a šta ne.
DIRAJTE IH PREKO GRUDNJAKA

Naravno da muškarci jedva čekaju da dodirnu gole grudi svoj partnerke, ali nije loše da malo odložite taj trenutak. Pre finalnog užitka, poželjno je da se muškarac posveti ženinim grudima dok su još u grudnjaku i to tako što će ih nežno trljajti rukama preko brushaltera. Jedno je istraživanje pokazalo da se oko 80 procenata žena jako uzbudi nakon stimulacije grudi i bradavica.

ZADIRKUJTE JE

Grudi su osetljive. To svi znaju. Ali, iako vapite za time da dodirnete i poljubite svaki milimetar grudi vaše partnerke, ponekad je manje više. Zadirkujte je, približite ruke njenim grudima i trljajte lagano bradavice, sasvim lagano, jedva ih dodirujući. To će je napaliti.

BUDITE GRUBI, ALI NE PREVIŠE

Ne napadajte njene grudi nikada! Ma koliko dolazili u iskušenje, suzdržite se. Zbog toga se žene neće osećati prijatno. Ali, malčice grublje tehnike neće škoditi. Posmatrajte reakciju partnerke, tako ćete najbolje znati šta, kako i koliko treba da radite.

POSVETITE SE BRADAVICAMA

Mnoge su žene izjavile da su neki muškarci njihove bradavice tretirali kao da su dugme za pozivanje lifta. To se ne radi. Ali mnoge žene uživaju prilikom nežne stimulacije bradavica. Ljubite ih, ližite, sisajte i nežno grickajte. Kombinacija svega po malo je najbolja.

I za kraj, jedno istraživanje je pokazalo da su veće grudi 24 odsto manje osetljive od manjih grudi, te da mogu podneti više stimulacije. Isto istraživanje je pokazalo da je najosetljiviji deo onaj oko bradavica. Ali opet, svaka je individualna i svaka ima drugačije preferencije. Na vama je da saznate šta želi vaša devojka.

Balkan lifestyle/Alo/Vesti

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Oni uvek biraju lepe devojke!

Ana Sević seksi trudnica! Foto