in

Novak Đoković otvorio vrata Holivuda za „Montevideo“

Odabrani krug holivudskih producenata i distributera prisustvovao je specijalnoj projekciji filma „Montevideo, vidimo se!“, koju je organizovao Novak Đoković u Los Anđelesu.

Samo nekoliko sati posle sjajne pobede na mastersu, u Indijan Velsu, Novak je sa užim krugom svojih saradnika specijalnim letom stigao u Los Anđeles, gde su ga sačekali reditelj Dragan Bjelogrlić, zvezde filma Miloś Biković, Viktor Savić, španska glumica Elena Martinez i producenti „Intermedia Network“ Dejan Petrović i Zvonimir Šimunec.

Među pozvanima je bio i slavni producent Robert Evans, koji je potpisao mnoge kultne filmove kao što su „Kum 1 i 2“, „Kineska četvrt“, „Maratonac“ i drugi.

447214_montevideo-dragan-bjelogrlic-sa-producentom-robertom-evansomfoto-promo_f

– Poznajem Dragana Bjelogrlića, režisera filma, već dugi niz godina. Čak me je i pozvao da glumim u prvom delu filma i sada mi je žao što tu ulogu zbog obaveza nisam prihvatio. Ali, ovo večeras je na neki način moj doprinos filmu. Gledao sam ga pre mesec i po dana u Beogradu i zaista je bio velika inspiracija za mene – rekao je Novak najavljujući „Montevideo“.

447213_montevideo-djokovic-predstavlja-filmfoto-promo_ff

– U filmu ćete videti i ljubavnu priču, priču o prijateljstvu,odanosti i poštenju, a sve su to vrednosti kojima sam bio veoma inspirisan kada sam pogledao film. Za mene je bilo posebno važno i to što ovaj film na jedan potpuno drugačiji način predstavlja Srbiju u odnosu na ono što Holivud prikazuje proteklih 20 i nešto više godina. Činjenica je da postoji nekakav stereotip o likovima i filmovima iz Srbije, koji je po mom skromnom mišljenju, a nadam se da mi nećete zameriti – negativan. Ovaj film je suprotnost onome što je naša kinematografija predstavljala u proteklih 30 godina. Zaista sam osetio potrebu, a kasnije video i mogućnost da ovako nešto podelim sa vama. Nadam se da ćete uživati u filmu koliko sam i ja. Kao sportistu, film me je iskreno dotakao a ono što mi se posebno dopalo jeste to što se u filmu promoviše puno pozitivnih životnih vrednosti – ispričao je Nole.

447212_montevideo-djokovic-i-bjelogrlicfoto-promo_ff

Reditelj Dragan Bjelogrlić, i sam nekada stanovnik Holivuda, zahvalio se gostima što su pokazali intersovanje za srpski filmski i televizijski hit, a posebno je izrazio divljenje za Novakovu pordšku filmu:

– Novak nije samo verhunski teniser, po meni danas najbolji na svetu, već je učinio gest koji govori koliko je veliki čovek. Prepoznao je neke vrednosti našeg filma i kao Srbin koji voli i bori se za status svoje domovine, poželeo da ovakvu Srbiju vide i moćni ljudi iz šou biznisa, a moguće i gledaoci širom sveta. Sada više nije bitno da li će se bilo kakva poslovna varijanta realizovati, za mene i ekipu filma je najvažnije da nas je Novak učinio ponosnim što je stao iza filma i prepoznao ono zbog čega smo i snimili „Montevideo“ – rekao je Bjelogrlić.

447215_montevideo-producent-dejan-petrovic-sa-producentom-evansomfoto-promo_f

– Projekcija u Los Anđelesu, posebno ovakvom sastavu poslovnih ljudi, sama po sebi predstavlja ozbiljan poslovni domet. Ali, ako se ima u vidu da se sve odigralo uz podršku i organizaciju Novaka Đokovića, to daje događaju poseban značaj i čini čast producentskoj kući „Interemedia Network“ – dodao je producent filma Dejan Petrović.

Balkan lifestyle/Blic

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Vesna Zmijanac: U Nikolijinom dečku ne vidim zeta!

Seksi i zategnuta Sandra! Foto