in

Ivana Selakov:“Nadam se da sam pobedila rak“!

Pevačica Ivana Selakov se vratila svakodnevnim obavezama, iako je pre nekoliko dana operisala tumor.

– Super sam sada. Ne volim da pričam na tu temu. Smršala jesam od svega što mi se u poslednje vreme izdešavalo na tom polju – rekla je poznata pevačica Ivana Selakov i dodala da sa nestrpljenjem čeka rezultate uzorka koji su uzeti, ali i da se nada najboljem.

– Rezultati bi trebalo da budu gotovi za deset dana, to je bila rutinska intervencija, i sada je sve u najboljem redu. Čekam da rezultati potvrde dobre prognozu koju lekari imaju i stvarno više ne bih da o tome pričam. Preokupirana sam poslom, nastupima, emisijama – kaže nam pevačica, koja apeluje na sve žene i devojke da redovno obavljaju kontrolu kod ginekologa.

Poznato je da je od početka svoje karijere varirala sa kilažom, ali su sada stres i nervoza uticali na to da, ne svojom voljnom, skine kilograme i više nego što je potrebno. Za nepunih mesec dana izgubila je više od osam kilograma.

Najveću podršku u svemu ima od svog dečka Predraga Mirkovića, sa kojim je godinama u vezi i ova situacija ih je još više zbližila i ojačala njihovu vezu.

Podsećanja radi, Ivana je pre nekoliko dana u Zemunskoj bolnici operisala tumor na materici. Doktori su tokom kontrole primetili promene i hitno zakazali intervenciju. Sve je prošlo u najboljem redu, a zahvat je trajao tri sata.

Balkan Lifestyle/Alo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Bojan Bjelić u Kanadi dobio nepristojnu ponudu!

Ministar gradi kuću Biljani Sečivanović!