in

Bojan Bjelić postao suvlasnik Pink televizije!

Kada se pre četiri godine povukao sa estrade, Bojan Bjelić nije ni razmišljao o tome da će se ponovo vratiti pevanju, a još manje da će se baviti dodatnim poslom, koji je usko vezan za estradu i javni posao uopšte.Prema informacijama koje su stigle do nas, Bojan Bjelić je danas postao suvlasnik televizije „Pink“!

Naime, zbog finansijskih problema, vlasnik pomenute televizije je bio primoran da proda jedan deo akcija.Zajednički prijatelj je spojio Mitrovića i Bjelića, a pregovori su usledili nekoliko dana kasnije, kada je Bjelić posetio Mitrovića u njegovoj kancelariji.Ako je verovati pričama, dogovor su napravili brzo, jer im se mišljenja podudaraju u razmišljanju u kom pravcu treba da ide televizija, pa i sam njihov poslovni odnos.

Ovim dogovorom, Bjelić je postao vlasnik 45% dela najgledanije televizije, a odmah nakon potpisivanja ugovora sa Mitrovićem je odleteo u Kanadu, na turneju.

Po povratku iz Kanade i dalje će se baviti pevanjem, jer je suvlasnik televizije postao na kratko, zahvaljujući prvoaprilskoj šali.Aprililili…

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Mimi ORO savetuje žene! Foto

Jelena Karleuša uživa sa porodicom u sunčanoj Turskoj! Foto