in

Maya Berović:Apsolutni favorit „Pink“ festivala“!?

Maya Berović i njen tim ništa ne prepuštaju slučaju.Već uveliko se piše i priča o pesmi „Alkohol“, a da će biti veliki hit, kako su i najavljivali, ne treba sumnjati, jer su sve glasnine priče daće upravo Maya odneti pobedu na prvom Pinkovom festivalu.

„Mi nismo sumnjali ni jednog trenutka u kvalitet pesme, ali mislim da ne treba pričati o tome da ću ja biti pobednik.Mediji me već kategorišu kao pobednika i naravno da mi to prija, ali mislim da takmičenje treba da bude fer i korektno.Da me ne shvatitie pogrešno, svakako mi je drago što se ljudima sviđa pesma i što mnogi misle da sam ja favorit, ali hajde za sačekamo taj 28-i i 29-i april, pa da vidimo šta će zapravo biti“-kaže pomalo skromno Maya.

U razgovoru sa Mayom, saznali smo da joj je svakako drago što je njena pesma ušla u 25 najkvalitetnijih, ali isto tako i da u uspeh pesme nije sumnjala, posebno ako se uzme u obzir da istu potpisuju Marina Tucaković i Damir Handanović.

Pored ovoga, zanimljivo je da je Maya favorit i Vladimira Stanojevića, iako on to lično nije rekao, ali činjenica da je od svih kandidata, na žrebu za takmičenje, znao jedino ko potpisuje Mayinu pesmu, govori u prilog tome da se dobro naslušao iste i da mu se očigledno sviđa.

Obzirom da je Maya Berović rođena Sarajka, onda ne treba da čudi što maksimalnu podršku ima i sa prostora BiH.Na svim medijima u BiH njena pesma se emituje svakodnevno, a dokaz da je za nekoliko dana postala mega hit, je i činjenica da je već na mnogim radio stanicama izabrana za hit dana.

Sa osmehom na licu, Maya dočekuje predstojeći festival, a za isti priprema i koreografiju, pa ovih dana vredno uvežbava korake sa igračima.Kako izgledaju probe za festival, videćete uskoro ekskluzivno na našem portalu!

Do tada uživajte uz pesmu „Alkohol“.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Halid Muslimović jedva živ stigao iz Amerike u Bosnu!

Emina Jahović u provodu, Mustafa čuva decu!