in

Milica Todorović: Kovačevići su super momci! Foto

Osvežava znanje

Popularnu pevačicu Milicu Todorović nedavno smo sreli na jednoj proslavi “Grand produkcije”. Pošto smo ranije dobili informaciju da je ona nedavno počela da pohađa časove klavira, proverili smo da li je ta informacija tačna.

– Krenula sam na časove klavira da bih se podsetila. Svirala sam klavir u srednjoj muzičkoj školi, ali sam dosta toga zaboravila. Kupila sam klavir i sada sviruckam po ceo dan za svoju dušu! – rekla je Milica za „Pulsonline“.

Pošto pojedine njene kolege koje znaju da sviraju čak i sami nastupaju bez muzičara, zanimalo nas je da li i Milica želi da krene tim stopama i da na svojim tezgama uzima ceo honorar, odnosno i da svira i da peva.

milica kovacevic

– Na časove sam krenula isključivo zbog sebe jer je lepo da se čovek kroz život stalno nadograđuje. Nemam nameru da otimam hleb muzičarima i poručujem im da nema razloga da strahuju zbog mene – objasnila je poznata Kruševljanka.

Na pomenutu proslavu na kojoj smo je sreli, Milica je došla s kolegom, pop pevačem Sašom Kovačevićem sa čijim rođenim bratom Radetom jer ranije bila u vezi. Todorovićeva tvrdi da je ostala u prijateljskim odnosima s Kovačevićima i posle raskida s Radetom.

sasa i milica

– Što se tiče Kovačevića, ja sam sa njima u super odnosima kao što ste mogli i da primetite. Čujemo se stalno i oni su super momci i puno ih cenim. Saša je uvek bio tu za mene šta god da mi je trebalo! – izjavila je Milica na kraju našeg razgovora.

Balkan lifestyle/Pulsonline

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Aca Lukas: Samo da mi deca ne budu homoseksualci!

Nedeljni horoskop od 20. do 27. aprila!