in

Filip u strasnom zagrljaju s Ukrajinkom! (Foto)

Da zavodnički apetit nije smanjio ni u Kini, pokazuju nove fotografije manekena Filipa Panajotovića na kojima se vidi kako se strasno ljubi sa koleginicom iz Ukrajine. Filip ne krije da je preboleo vezu sa starletom Stanijom Dobrojević i da se obreo u strasnoj romansi sa dugokosom plavušom.

– Da mi je neko pričao da ću sa Ukrajinkom da provodim svaki dan i noć, ne bih verovao – napisao je Filip pre nekoliko dana, dok je fotografiju na kojoj se ljubi sa novom devojkom okarakterisao simbolima „pun pogodak“ i „ljubav“ i uz aplauz uputio poljupce svima kojima je u virtuelnom svetu predstavio svoju nežniju polovinu, koju je upoznao u Kini.

– Ovo je bila vrhunska i nezaboravna noć, ali više neću kačiti fotke – istakao je maneken, uz dodatak da je fotografija samo za one koji imaju više od 18 godina.

Kako saznajemo, Filip, koji od početka maja radi kampanje, revije i kataloge za poznate kineske brendove, za kratko vreme postao je vrlo popularan u šangajskim krugovima, naročito kada je ženska populacija u pitanju. Među manekenkama svoje agencije, koje dolaze iz različitih delova sveta, važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca, zbog čega skoro svaku noć lumpuju po noćnim klubovima. U jednom od takvih provoda, Panajotović nije ispuštao iz zagrljaja novu devojku, sa kojom je naočigled svih razmenjivao nežnosti, posle čega su zajedno napustili lokal i ostavili ostatak ekipe da uživa bez njih. Njegovi prijatelji kažu da se maneken zaljubio.

– Često se čujemo, ali otkad je s njom, sve ređe se javlja jer dosta vremena provode zajedno. Pominjao je da će je dovesti u Srbiju i potpuno je odlepio, mada se viđa sa još jednom devojkom tamo, pa nije siguran sa kojom će nastaviti vezu – kaže jedan od Filipovih prijatelja.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Horoskop za sredu 14. maj!

Bh zvezda pomaže unesrećenima – Halid Bešlić ustupio svoj hotel ljudima bez kuća!