in

Pevač Pirata spasio devojku na nastupu!

Iako su momci iz grpe Pirati mladi, devojke na njihovim nastupima s već počeli da padaj u nesvest!Ovako bi bilo najadekvatnije objasniti ono što se desilo na nedavnom nastupu ove grupe u klubu „Srce“.

Naime, kako je bila velika gužva, a klub pun, jednoj devojci je pozlilo, pa je pala u nesvest.Videvši to, pevač grpe Pirati, Siniša je prvi reagovao, pokazao momcima da nastave da sviraju i devojku izneo iz kluba.

„Mislim da nisam uradio ništa spektakularno.Pa valjda bi tako svako normalan reagovao.Primetio sam da devojci nije dobro i u trenutku kada je već krenula da pada, speo sam da joj priđem i izneo je napolje.Sreća da je cura stajala blizu bine, pa sam mogao da reagjem.Kada sam se verio da je dobro, brigu o njoj je preuzelo obezbedjenje, a ja sam se vratio na binu“-rekao je Siniša.

Obzirom da je na nastpima ovih talentovanih momaka vek gužva, jer su sve poplarniji, a njihovi nastupi sve posećeniji, ne treba da čudi što se ovako nešto desilo.

Kako smo saznali, devojka se sutradan zahvalila Siniši i odvela ga na ručak, a kako je tačno bilo na pomenutižom koncertu, pogledajte na fotografijama koje su pred Vama.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Horoskop za sredu 14. maj!

Bh zvezda pomaže unesrećenima – Halid Bešlić ustupio svoj hotel ljudima bez kuća!