in

POTRESNA ISPOVEST PEVAČICE „ALEGRO BENDA“ Slađa: Jedva sam izvukla živu glavu iz poplave!

Pevačica „Alegro benda“ Slađana Vujičić i njena porodica preživeli su pravu dramu i jedva izvukli živu glavu u poplavljenom stanu u Obrenovcu, gde je voda došla čak do četvrtog sprata! Kako „Alo!“ saznaje, Slađa je sa roditeljima bila zarobljena tri dana, a zahvaljujući kolegama Adilu Maksutoviću, Ceci Ražnatović, menadžeru Dejanu Petrušiću i specijalcima iz SAJ-a, ona i njena porodica su spaseni i zbrinuti u Beogradu.

– Naša agonija trajala je od četvrtka do subote, gde smo u stanu koji se nalazi na četvrtom spratu u Obrenovcu bili zarobljeni zbog vodene stihije koja je pretila da nas proguta – kaže potresena pevačica, i nastavlja:

– S obzirom na to da smo bez struje i vode bili dva dana, moja jedina komunikacija sa realnošću bila je putem laptopa, koji sam, na svu sreću, napunila i tako putem društvene mreže obavestila kolege da sam zarobljena.

poplavljen obrenovac

Prvi koji su sa mnom kontaktirali bili su Adil, Ceca i njen menadžer Dejan, koji su mi ponudili pomoć i pružili nesebičnu podršku u najtežem trenutku u mom životu. Dejan je preko prijatelja nabavio čamac, pa je sa specijalcima došao po mene i moje roditelje i izbavio nas iz poplave u poslednjem trenutku, inače bismo stradali – rekla je Slađa kroz suze za naš list.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

DNO DNA – Gde će im duša: Lopovi u čamcima pljačkaju potopljeni Obrenovac!

Marija Šerifović krenula da pomogne, a onda je usledila neprijatnost (+18)