in

HUMANO – Saša Popović: Grand donirao 500.000 dinara, planiramo nekoliko humanitarnih akcija!

Direktor “Granda” Saša Popović izjavio je da je ta produkcija uplatila svotu od 500.000 dinara humanitarne pomoći ugroženim područijima od poplava u Srbiji i Bosni i Hercegovini. On je takođe dodao da je kompanija “United group”, čiji su članovi SBB i “Grand” produkcija, već donirala 250.000 evra

– U planu su nam razne humanitarne aktivnosti. Neke smo već započeli, a neke nas tek očekuju. “Grand” produkcija se uvek odazivala i učestvovala svim humanitarnim akcijama, kao što su bile poplave u Jaši Tomiću, zemljotres u Kraljevu, tako da neće izostati pomoć sa naše strane – rekao je Popović i nastavio:

– Tako je “United group”, čiji su članovi SBB i “Grand” produkcija, već donirala 250.000 evra za pomoć poplavljenim područijima u Srbiji i Bosni i Hercegovini. Mimo toga, “Grand” produkcija je samostalno uplatila 500.000 dinara na namenski račun Vlade Srbije – istakao je direktor “Granda” i dodao:

– Takođe, kada se nastavi takmičenje za “Zvezde Granda”, sav prihod od SMS glasova, sve do finala biće upućen za pomoć poplavljenim područijima u Srbiji i Bosni i Hercegovini, o čemu smo javnost već obavestili – zaključio je Popović.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

POTRESNA ISPOVEST PEVAČICE „ALEGRO BENDA“ Slađa: Jedva sam izvukla živu glavu iz poplave!

Jelena Maćić privedena u policiju zbog širenja panike!