in

PATRIOTA – Dragana Mirković pomaže iz Beča: Veoma sam zabrinuta za moju Srbiju!

Dragana Mirković više puta je dokazala svoju humanost. Pevačica koja je dosad mnogima pomogla i sad to čini. Iako već dugo živi u Beču, ne zaboravlja odakle potiče i nije zažmurila na najveću nesreću koja je pogodila Srbiju.

Dragana je sa svojim suprugom Tonijem Bijelićem u najkraćem roku spremila pomoć za osobe koje su zbog poplava evakuisane iz Obrenovca i drugih gradova. Toni je u subotu uveče stigao iz Beča s dva kombija puna hrane, vode, sredstva za higijenu, toalet-papira i ostalih neophodnih stvari, koje je prevezao do Beogradskog sajma, gde je jedan od smeštajnih centara.
– Veoma smo potreseni i zabrinuti. Ovakvu katastrofu ne pamtim. Ovo je najmanje što smo mogli da uradimo. Sve ovo što se dešava je toliko tužno da više od toga ne znam šta da kažem – rekla nam je Dragana drhtavim glasom, pokušavajući da zaustavi suze.

Pevačica je u stalnom kontaktu s familijom i prijateljima iz Srbije, a preko satelita prati sva dešavanja u zemlji. Angažovala je zaposlene na svojoj televiziji DM sat iz Požarevca da se priključe u izveštavanju i da apeluju na narod da pomognu ugroženima kojima je bujica odnela sve što su godinama sticali.

– Akciju smo počeli apelom za pomoć na televiziji DM sat pošto nas gledaju svuda u svetu. Kajron ide non-stop. Ljudi s televizije su na nogama i pomažu na sve načine. Toni je kupio potrebne stvari za ugrožene i dopremio ih je u Srbiju. Odvezao je vodu, ćebad, veš, čarape, stvari za ličnu higijenu. Ja sam ostala u Beču i dalje skupljam pomoć. Uvek sam tu da pomognem, ovo nije sve – poručila je folk zvezda i napomenula da je njena moralna obaveza da pomogne i Bosni jer je njen muž rodom odatle.

Balkan lifestyle/Kurir/Alo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

POTRESNA ISPOVEST PEVAČICE „ALEGRO BENDA“ Slađa: Jedva sam izvukla živu glavu iz poplave!

Jelena Maćić privedena u policiju zbog širenja panike!