in

Jovana Pajić pomaže da se skuće ugroženi u poplavama!

Pevačica Jovana Pajić podelila je sa fanovima na fejsbuku poruku da stavlja na raspolaganje kuću u selu kraj Šapca porodicama koje su ostale bez doma u poplavama…

Jovana je čvrsto rešila da pomogne na način koji je u njenim mogućnostima, pa stalno apeluje da se pomogne porodicama kojima je smeštaj potreban dok im se obnove domovi. Tako je podelila i status u kome besplatno nudi da ugroženi žive na imanju Dušana Dimitrića iz sela Glogovca:

– Obaveštenje za sve porodice koje su ostale bez krova nad glavom, u selu Skrađani nadomak Šapca imam kuću sa 20 ari kućnog placa i 30 ari obradivog zemljišta sa pomoćnim zgradama. Ako neko želi da svoj život započne iz početka ili dok se njegova kuća ne sanira, ja sam spremna da mu ustupim taj kućni plac dokle god on to želi. Naravno, sve je gratis i ništa se neće naplaćivati niti meni novac treba. Ja samo želim da pomognem koliko mogu. Zemlja je obradiva, za sejanje svih životnih namirnica. Ima i cela ciglana, ako želi da ti kuću restauira i da ostane tu da živi. Molim sve ljude da ovo podele kako bi neka od porodica videla ovo i došla da živi u to selo. Napominjem, kuću poklanjam samo porodici koja je preživela potop koji nas je zadesio sve. Pozvati na broj 063/190-19-85, 066/003 -571 !!!!!!!!!!!!!! – napisala je Jovana na svojoj fejsbuk stranici.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Maya Berović:U poplavama pomaže i BiH i Srbiju!

DAJE KOLIKO MOŽE – Dragan Kojić Keba zbrinuo dve porodice!