in

SUČELJAVANJE – Jelena Karleuša: Za ugrožene smo se ujedinili ja mala i još manji Ivan Ivanović!

U večerašnjoj humanitarnoj emisiji koju vodi Ivan Ivanović, gde se poznati javljaju na telefone i novac od toga ide ugroženima od poplava, učestvuje i Jelena Karleuša.

Na pitanje da li večeras možemo očekivati pomirenje između nje i Ivana Ivanovića, Jelena je u svom fazonu odgovorila:

– Meni su rekli da će Ivan voditi emisiju, ali ovo je emisija humanitarnog karaktera i nisam razmišljala o segmentu našeg susreta. Sigurna sam da će se Ivan ponašati u skladu sa situacijom i da neće biti neprimerenih stvari. U ovoj situaciji ruku pod ruku idu Delije i Grobari, Srbi i Bosanci i Romi…ako svi oni mogu da se ujedine, pa zašto onda ne bi jedna mala Jelena Karleuša i još manji Ivan Ivanović?! – rekla je Karleuša za Pulsonline.
A na pitanje kako je reagovala na odobravanje velikog broja ljudi koji su podržali njen humanitrni rad, Jelena je rekla:

– Hvala im ako je tako. Ja nikada nisam radila ono što po difoltu treba da se radi, već samo i isključivo ono što mi kaže moje srce. Nekad je to na moju štetu, nekad u moju korist, ali uvek iz najbolje namere. Cela ova situacija me je jako pogodila i naravno da sam tu da pomognem.

Balkan lifestyle/Pulsonline

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Kiki Lesendrić: Doniraćemo 4.000 dolara!

BEKVALČEVA NE PRESTAJE SA DONIRANJEM – Nata istovarila još dva kombija pomoći!