in

Amadeus bend dao baka Slavni 400.000 dinara!

Aca i Džaja osamdesetogodišnjakinji donirali novac i kupili robu koja joj je potrebna za obnovu kuće u Obrenovcu.

Zbrinuli baku koja je od poplave pobegla na drvo.
Ganuti pričom neustrašive osamdesetogodišnje Slavne Lazić iz Obrenovca, koja je spasavajući se od vodene stihije dva dana provela na jasenu, članovi Amadeus benda odlučili su da joj pomognu. Oni su joj donirali 400.000 dinara, i to 300.000 uplatili su na račun njenog unuka, a 100.000 je vrednost robe koju su odvezli u Obrenovac. Zahvaljujući njihovoj pomoći baka Slavna će moći da počne sa obnavljanjem kuće koju je poplava uništila.

– Plakali smo kao kiša, priča ove bake nas je baš ganula. S druge strane, zadivljeni smo optimizmom i životnom voljom bake koja bi trebalo svima da bude uzor i pokazatelj šta je pozitivan stav i neodustajanje – kaže Aleksandar Stanimirović.

On je sa pevačem benda Džajom i ekipom TV Pink posetio baku u njenoj razrušenoj kući.
– Kada smo joj došli u posetu, od muke nisam znao šta govorim. Pričao sam nepovezano i sa knedlom u grlu. Baka Slavna je prvi heroj Srbije i mi mladi moramo da učimo od nje! Ne smemo da kukamo, očajavamo i odustajemo, već moramo da se borimo – navodi Aca.
Podsećanja radi, baka Slavna iz naselja Veliko Polje postala je heroj, ali i simbol volje za životom. Iako stara i bolesna, uspela je da se spase tako što se kroz prozor popela na tavan svinjca, sa kog je prešla na jasen.

slavna-lazic-1400975114-503897

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ZA POPLAVLJENE – Danas i sutra humanitarni koncerti u Beogradu!

LESI SE VRAĆA KUĆI -Milan Kalinić ponovo na „Pinku“!