in

LESI SE VRAĆA KUĆI -Milan Kalinić ponovo na „Pinku“!

Nakon tri godine, Milan Kalinić se vraća na Televiziju „Pink“, gde je svojevremeno vodio emisije „Sve za ljubav“ i „Leteći start“! Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, voditelju je na TV „Prva“ istekao ugovor, a u dogovoru sa čelnim ljudima te kuće odlučio je da prekinu saradnju. Naš izvor otkriva da će se Kalinić opet naći na ružičastoj televiziji.

– Milanu Kaliniću istekao je ugovor naTV „Prva“ i on je sa ljudima iz te kuće imao sastanak i odlučili su da završe saradnju. Dve godine je bio bez angažmana, a uredno je primao platu. Jedina emisija koju je vodio bila je „Izađi na crtu“, i to samo nekoliko meseci. Prilikom gostovanja u „Teletonu“ na „Pinku“, on je iskoristio priliku da porazgovara o novom poslu i eventualnom prelasku na konkurentsku televiziju.

Konačna odluka još nije doneta, on je sada u pregovorima, ali ako se dogovore, Kalinić će najverovatnije voditi emisiju „100“ sa Suzanom Mančić. On je posle tri godine počeo i da gostuje u njihovim emisijama, te smo ga do sada nekoliko puta videli na ružičastoj televiziji – rekao nam je dobro obavešteni izvor.

Kako bismo proverili informaciju, pozvali smo Milana, ali je ostao nedostupan za komentar do zaključenja broja, dok su nam ljudi sa TV „Prva“ kratko rekli:

– Ugovor sa Milanom Kalinićem je odavno istekao i nismo obnovili saradnju – naveli su u pres službi te kuće.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

BEKVALČEVA NE PRESTAJE SA DONIRANJEM – Nata istovarila još dva kombija pomoći!

POMOĆ – Deo Egzit karata za ugrožene od poplava!