in

ISPUNJAVA DATO OBEĆANJE Ceca Ražnatović u Hamburgu sakupila 10.000 evra za poplavljene!

Ražnatovićeva na nastupu u Nemačkoj organizovala prikupljanje novčane pomoći za ugrožene iz poplavljenih područja.

Ono što kaže, to i uradi.

Svetlana Ceca Ražnatović nastupala je prošlog vikenda u Hamburgu. Kao što je ranije i najavila, na ulazu u klub u kojem je pevala postavila je kutije u koje su prisutni ubacivali novac za ugrožene iz poplavljenih područja.

Na kraju je suma bila velika – sakupljeno je 10.000 evra. U dogovoru s organizatorima koncerta, novac je otišao u ruke predstavnika verskih zajednica – pravoslavne, katoličke i muslimanske. Oni će novac proslediti onima kojima je najpotrebniji u zemljama koje su se prošle nedelje suočile s katastrofalnim poplavama koje su na hiljade ljudi ostavile bez krova nad glavom. Dakle, pomoć ide Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Naša najveća folk zvezda, koja planira da ovakve akcije održava sve do Nove godine na svim svojim nastupima, kaže da je u Hamburgu dobila mnogo reči podrške za naš narod, ali da i sama i dalje oseća veliku potrebu da bude uz narod i pomogne koliko je u mogućnosti:

– Drago mi je što se sakupilo 10.000 evra jer je to mnogo para. Nadam se da će to biti prosek i na ostalim nastupima i da ćemo uspeti da izgradimo domove onima koji su ostali bez njih. Bitno je samo da održimo kontinuitet u pomaganju onima kojima je naša pomoć neophodna – istakla je folk zvezda.

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

BRAVO – Lepa Brena i Saša Popović donirali po 100.000 evra!

FOLK PEVAČICA MENJA MATIČNU KUĆU – Slavica Ćukteraš odlazi iz „granda“ u „Siti“!