in

FOLK PEVAČICA MENJA MATIČNU KUĆU – Slavica Ćukteraš odlazi iz „granda“ u „Siti“!

Slavica Ćukteraš, bivša zvezda „Granda“, po svemu sudeći napustiće svoju matičnu kuću i preći u „Siti rekords“, a kako „Alo!“ saznaje, još uvek se ne zna koliko će za taj transfer biti plaćena. Naš paparaco uslikao je juče pevačicu kako ulazi u zgradu ružičaste televizije, gde je obavila preliminarne razgovore.

slavica cukteras.1

– Slavici je pre godinu i po istekao ugovor sa „Grandom“, ali je nakon toga za tu produkciju snimila još dva singla. Kada su „Pink“ i njena matična kuća doneli odluku da završe saradnju i kada je Saša Popović otvorio svoju televiziju, njoj su sa druge strane dali primamljivu ponudu. Nakon toga, sela je sa svojim bivšim direktorom i razgovarala o tome šta je najbolje za nju, a onda je juče otišla da popriča i sa Milicom Mitrović i, kako stvari stoje, velike su šanse da će od sada biti pojačanje „Sitija“. Pregovara se o svoti za koju bi prešla, tako da ništa nije konačno – rekao nam je dobro obavešteni izvor.

slavica cukteras.2

Pokušali smo da kontaktiramo sa pevačicom kako bismo proverili informaciju, ali se do zaključenja broja nije javila.
Podsećanja radi, Slavica pripada prvoj generaciji zvezda „Granda“, u kojoj su bili i Bane Mojićević, Stevan Anđelković, Tanja Savić, Darko Filipović i Nemanja Nikolić. Oni su ugovor potpisali na devet godina, a po isteku su svi ostali u produkcijskoj kući u kojoj su u stvorili svoja imena.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

POMOĆ – Deo Egzit karata za ugrožene od poplava!

Tanja Savić – volonter!