in

Ministarke i Danijela Vranić večeras prikupljaju pomoć!

Pored dobrog provoda i veče humanosti

Ljubitelje beogradskog klabinga večeras očekuje reotvaranje splava Blaywatch a za dobar štimung biće zadužene „Ministarke“ uz Danijelu Vranić kao specijalnu gošću. Ovo je prvi nastup pomenute pevačice nakon što su našu zemlju zadesile prirodne nepogode u kojima je poplavljeno i njen rodni grad.

– Više puta sam govorila o tome da je situacija u Valjevu bila strašna i da sam i sama bila zarobljena u vodenoj stihiji. Upravo zbog toga celo leto, kad god i gde god budem nastupala insistiraću da u tom klubu bude postavljena kutija namenjena novčanim donacijama za područja pogodjena poplavama. – kaže Vranicka i apeluje da je neophodno baviti se humanitarnim radom tokom narednih meseci.

Splav „Blaywatch“ podrzava ovu akciju kao i svi pevači koji će se smenjivati na sceni različitim danima. Šako Polumenta će ovog petka zabavljati Beogradjane i već sada je čitav splav rezervisan, kao i za vikend kada nastupa novi estradni „par“- Ćemo i Tamara Filipović, dok će svaka nedelja biti rezervisana za druženje sa Miom Borisavljević.

danijela vranic

Balkan lifestyle/Pulsonline

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

UŽELELA SE GOLOTINJE: Stanija bez gaćica i brushaltera! Foto

NEPRAVDA – Gradonačelnik zabranio izložbu Kristijana Golubovića u Kruševcu!