in

NEPRAVDA – Gradonačelnik zabranio izložbu Kristijana Golubovića u Kruševcu!

Kristijan Kiki Golubović je trebalo u Kruševcu da učestvuje na edukativnoj tribini o borbi protiv kriminala i narkomanije, kao i da izloži svoje likovne radove, ali kaže da je to dešavanje zabranjeno od strane lokalne vlasti.

Kristijan se putem svog fejsbuk profila oglasio i objasnio svima koji su hteli da dođu na ovaj događaj zašto se sve otkazuje, okrivljujući za sve gradonačelnika Kruševca.

kristijan golubovic.1

Prenosimo vam čitav status Kristijana Golubovića:

„DRAGI MOJI PRIJATELJI,FANOVI,RODBINO,DANAS SE DESILO NESTO STO NEMA VEZE SA NORMALNOM SVESCU…ZAPRAVO:
Moj nastup i izlozbu u Krusevcu su zabranili…

Policija je saslusavala organizatora,postenog coveka koji je mene angazovao da na tribini mladima dam koji savet na temu koliko je kriminal i drogiranje poguban za mlade ljude…
gradonacelnik Krusevca je licno zabranio domu sindikata u Krusevcu da nam izda prostor u kome smo imali nameru da izlozimo moje likovne radove i napravimo edukativnu tribinu u vidu borbe protiv heroina medju mladjom generacijom.

Covek je uplasen i raspamecen silom sprecavanja mog bilo kakvog pojavljivanja na tu temu,za koju smo smatrali da bi bila veoma korisna za puno mladjih osoba koji su na granici stramputice…
Prostije receno-JA se smatram groznim kriminalcem koji po misljenju (NEKIH????} nema sta da savetuje bilo koga da se ne bavi kriminalom,niti drogira?!
JA sam neko koji nema pravo glasa i reprezentacije svojih likovnih dela bez posebnih objasnjenja!???

Mi se kao tim ljudi koji su pokusali sve da vam se javno prestavim kao covek pre svega,izvinjavamo svima sto su nas ti (NEKI) zabranili bez razloga i sto smo Vas zbog njih slagali da cemo 30.Maja biti na poucnoj tribini u Krusevackom domu sindikata.

JA i mi kao tim cemo sve i dalje ciniti da se druzimo i da vam kroz to druzenje prenesem veliki deo svojih losih iskustava kako ne bi bilo ko od vas i vasih prolazio onako kao JA nekada i da ne biste prolazili vi ili neko vas kao JA danas zbog svoje prolazne proslosti.

Hvala Vam na podrsci,veri,poverenju i razumevanju-dok god sam ziv cinicu sve da Vam sebe predstavim onakvog kakav sam i rodjen bez obzira sta ti neki lagali i cinili da me demonizuju!!!

Veliki pozdrav i postovanje.

Aleksandar Kristijan Golubovic 29.Maj 2014.“

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Tanja Savić – volonter!

Tanja Savić pevala bez gaća i brusa! Foto