in

NOVI ŠOU – POČINJU AUDICIJE: Milica Mitrović pravi nove Pinkove zvezde!

Dobra prilika Nakon što je plasirala Željka Joksimovića, Natašu Bekvalac, Anu Nikolić, Leksington bend, „ružičasta televizija“ od 14. juna daje šansu novim pevačima.

Televizija Pink uveliko je počela s pripremama za sopstveni šou-program, u kojem će stvoriti nove muzičke zvezde. Projekat ima radni naziv „Pinkove zvezde“, a počinje s emitovanjem 1. septembra. Prva audicija zakazana je već za 14. jun u zgradi TV Pink na Dedinju, a nakon toga audicije će biti održane i u Nišu, Novom Sadu, Subotici, Sarajevu, Banjaluci i Podgorici.

Medijska snaga

U takmičenju mogu da učestvuju i bivši učesnici nekih drugih takmičenja, koji dosad nisu imali sreće da budu zapaženi.
– Televizija Pink je u protekle dve decenije stvorila mnoge zvezde, poput Željka Joksimovića, Nataše Bekvalac, Ane Nikolić, Leksington benda, Tropiko benda i Fantastik benda, čime je dokazala da ima nepobitno najveću medijsku snagu. Osim najgledanije televizije u Srbiji s nacionalnom frekvencijom, poseduje i deset muzičkih kanala različitih žanrova, a sarađuju s najboljim domaćim autorima, poput Marine Tucaković, Damira Handanovića, Dragana Brajovića, Aleksandra Milića Milija, Željka Joksimovića, Marka Kona.

Šansa

Sve to govori da takmičari koji budu deo ovog projekta imaju po prvi put zaista najveću šansu da postanu velike zvezde. O njihovoj karijeri brinuće se lično Milica Mitrović, koja rukovodi celokupnim sistemom zabavnih emisija koje se emituju na Pinku – rekao nam je izvor blizak ovoj televiziji.

Posle „Bravo šoua“, koji je zasenio sve slične muzičke emisije koje su se ikad emitovale na našim prostorima, i „Stotke“, koju vodi Suzana Mančić, ovo je treći veliki samostalni muzički projekat, koji će Pink proizvesti u ovoj godini.

joksimovic,ana nikolic ....

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Dva muškarca usrećila Natašu Bekvalac!

NATAŠA BEKVALAC: Imam ćerku svojih snova, sada želim sina!