in

PRIČA O SMS AFERI – Nataša Bekvalac: Neprijatno mi je zbog prepiske sa Kolarovom!

Nakon što je jedan nedeljnik objavio prepisku Nataše Bekvalac i Aleksandra Kolarova, pevačica se oglasila tim povodom rekavši da joj je vrlo neprijatno zbog cele situacije i da joj je žao što pojedinci komentarišu da je namerno izblamirala fudbalera.

Naime, proslavljeni sportista slao je ljubavne SMS-ove lepoj Novosađanki, da bi mu ona jasno stavila do znanja da ne želi da ima bilo kakvu komunikaciju s njim, nakon čega je nastavio da joj se udvara.

– Baš sam se obradovala kada sam u novinama ugledala našu prepisku! Jedini SMS koji mene trenutno zanima je 1003, a za ove ostale teme morate da se obratite mom advokatu. Sada razmišljam o tome gde mi je telefon, a i stavila sam šifru, da ne može tek tako da mi neko čačka po porukama – izjavila je za emisiju „Ekskluziv“ Bekvalčeva i dodala:

– Nije mi bilo dobro kada sam videla da je Aleksandrovo i moje dopisivanje procurilo u javnost – kaže Nata.

aleksandar kolarov

Podsećanja radi, Aleksandar Kolarov, koji je inače godinama u braku sa Vesnom, sa kojom ima ćerkicu Unu i sina Nikolu, prvi je poslao poruku Nataši, predstavivši se kao njen „dečko iz medija“ i uputio poziv na večeru kako bi se bolje upoznali, što je ona u startu odbila. Zatim je nastavio sa SMS-ovima o tome da mu se pevačica dopada i da bi voleo da je vidi nasamo, na šta mu je Nata odgovorila da će polupati telefon ako prekine sa prepiskom.

– Nemoj, molim te, da polupaš telefon, kako ću te posle naći – glasila je jedna od fudbalerovih poruka.

Ovim povodom oglasila se i Jelena Karleuša, koja je prokomentarisala da je Bekvalčeva namerno smestila Aleksandru i da ga je navukla da joj šalje takav sadržaj. Poznati fudbaler se do sada nije oglašavao, iako smo pokušali da stupimo u kontakt sa njim više puta, ali mu, izgleda, na naše poruke nije bilo zanimljivo da odgovori.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Dva muškarca usrećila Natašu Bekvalac!

NATAŠA BEKVALAC: Imam ćerku svojih snova, sada želim sina!