in

SNIMALA BEZ DOZVOLE – Natašu Bekvalac priveli na Ibici!

Pop zvezda Nataša Bekvalac otputovala je na Ibicu kako bi snimila kadrove za spot nove pesme, a već prvog dana je doživela neprijatnost, kada ju je policija privela, jer je snimala na nedozvoljenim površinama.

Pop zvezda Nataša Bekvalac otputovala je na Ibicu kako bi snimila kadrove za spot nove pesme, a već prvog dana je doživela neprijatnost, kada ju je policija privela, jer je snimala na nedozvoljenim površinama. Naime, pevačica je imala veliku želju da neke kadrove snimi na lokacijama za koje nije dobila dozvolu za snimanje, pa je policija istog trenutka odvela Natu u policijsku stanicu, a nakon što su joj uzeli izjavu, pustili su je na slobodu.

natasa bekvalac

– Nataša je sa sestrom Kristinom i nekoliko drugarica otišla na Ibicu kako bi snimila spot za novu pesmu, ali je doživela neke neprijatnosti. Ona je dobila dozvolu da snima spot na pojedinim lokacija, ali joj se svideo jedan deo Ibice, za koji nije imala dozvolu i insistirala je da tamo snime pojedine kadrove. Njena ekipa prvo nije želela da rizikuje, ali su onda prihvatili i dogovorili se da na brzinu sve odrade, kako ne bi bilo problema. Taman što su snimanje kadrova na nedozvoljenim lokacijama privodili kraju, policija je opkolila celu ekipa – ispričao je za „Alo!“ izvor koji se našao na licu mesta, a zatim i ispričao kako je izgledao Natin razgovor sa nadležnim organima.

– Policija je odmah upitala zašto je bila na lokacijama na kojima je strogo zabranjeno snimanje, a Nata je pokušala da im na lep način objasni o čemu se radi, ali oni nisu želeli da slušaju. Pošto su shvatili da je ona inicijator svega, odmah su je smestili u automobil i odvezli u policijsku stanicu da bi dežurnim inspektorima objasnila sve. Nataša je nekoliko sati sedela u stanici i objašnjavala da nije znala da su snimanja na tim delovima Ibice zabranjena. Posle saslušanja Natu su pustili na slobodu, ali su joj napisali novčanu kaznu koju je morala da plati u roku od 48 sati. Pevačica se u prvi mah iznervirala, ali nije želala da joj bilo šta pokvari odmor i snimanje spota, pa je sa drugaricama odmah otišla na plažu i uživala u koktelima – kaže naš izvor blizak Bekvalčevoj.

U nameri da se uverimo u ove informacije, kontaktirali smo sa Natašom, ali do zaključenja ovog broja nismo uspeli da dobijemo komentar.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Pirati snimili spot za novu pesmu!

Puče tikva: Slavicu Ćukteraš ostavio verenik!