in

Neverovatne i dirljive priče svetskih zvezda koje nikada niste čuli!

Poznati imaju lošu reputaciju da su sebični i potpuno ravnodušni na ljude koji nisu kao oni. Međutim, ovo je zapravo mnogo puta potpuno netačno. Oni su ljudi, kao bilo ko drugi. Ovo su stvari koje ne znate o poznatima.

Kiano Rivs

Kiano Rivs dao je 75 miliona dolara od svog honorara za film “Matriks” i od toga je svim članovima ekipe filma kupio motor Harli Dejvidson.

Džoni Dep

Dep uvek putuje sa svojim kostimom kapetana Džek Speroua kako bi napravio iznenadnu posetu deci u bolnicama širom sveta. On takođe ponekad ide u Diznilend obučen upravo kao u filmu “Pirati sa Kariba” i lično se druži sa decom.

Le Bron Džejms

– Bio sam u prodavnici cipela u Klivlendu pre četiri godine. Gledao sam nove Lebron patike (tada sam imao samo 18 godina) i ogromna senka se pojavila iznad mene. Okrenuo sam se i ugledao Le Bron Džejmsa lično kako stoji tu. Nasmejao se i rekao je “Želiš li moje nove patike?” Zamucao sam i uspeo jedino da prozborim da želim i mislio sam kako ću sad odmah da ih kupim, međutim on me je pitao koju veličinu nosim i kupio mi dva para. Jedne je i potpisao sa posvetom da nastavim da se bavim sportom. To je jedan od najboljih dana u mom životu – ispričao je jedan mladić iz Amerike.

Tupak Šakur

Tupak je dobio pismo roditelja dečaka koji boluje od neizlečive bolesti u kom piše da mu je poslednja želja da ga upozna. Tupak je odmah seo u avion i otišao da upozna dečaka. Kada je Džošua preminuo, Tupak je ime svoje izdavačke kuće promenio u “Džošuin san”.

Danijel Radklif

On je jedan od najljubaznijih ljudi ikad. Čak 45 minuta se fotografisao sa ljudima koji su želeli i svima im potpisao ulaznice za bioskop.

Ema Votson

Jedan petogodišnji dečak za Noć veštica obukao se kao Hari Poter. Šetao je sa roditeljima kroz Njujork kada je naišla Ema Votson. Ona mu je prišla i rekla: “Izvini, jesi li ti Hari Poter?” Dečak je rekao da jeste, a ona je dodala: “To je super, pošto sam ja Hermiona Grejndžer i mi smo najbolji prijatelji”. A onda je jako zagrlila dečaka. Dečak je naravno bio previše mali da bi shvatio da je to zaista Ema Votson, i baš zbog toga ovaj postupak svi smatraju posebnim.

Džon Bon Džovi

Restoran ovog pevača nema cene za jela. Umesto toga svako da onoliko koliko može, a ukoliko nemaš novca svoj obrok možeš da platiš volontiranjem u kuhinji restorana.

Rasel Brend

Pevač je mnogo puta zatečen kako na ulici provodi vreme sa beskućnicima, vodi ih na doručak ili im poklanja garderobu ili vozi gde god žele da odu.

Tom Kruz

Glumac je jednom prisustvovao saobraćajnoj nesreći u kojoj je povređena jedna žena. On je ostao kraj nje sve do bolnice, pa je i tamo sedeo kraj njenog kreveta, a kada je saznao da nema osiguranje platio je 7.000 dolara za ženino lečenje.

Balkan lifestyle/24sata.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Puče tikva: Slavicu Ćukteraš ostavio verenik!

Tozovac: Ima li neko zlo koje može da promaši Srbiju?