in

LEPA LUKIĆ: Preživela sam pakao na aerodromu u Londonu!

Jao, bilo je strašno. Prvo smo čekali četiri sata taj avion, pa kad smo ušli u avion, tamo su nas držali još dva sata, da bi nam onda rekli da je avion pokvaren, rekla je pevačica.

Legenda narodne muzike Lepa Lukić preživela je pravi pakao na aerodromu u Londonu, dok je čekala let za Toronto. Čak trideset i dva sata je bila zarobljena na aerodromu, a na kraju nije stigla ni na ugovoreni nastup.

„Pevačica je preživela pravi pakao na aerodromu u Londonu, a agonija je trajala 32 sata. Lepa je nekoliko puta ulazila i izlazila iz aviona jer su bili pokvareni, a jedan se čak i dimio na pisti. Zbog loše organizacije na aerodromu, zakasnila je na nastup u Torontu“, rekao je izvor blizak pevačici, koja je zatim i sama sve ispričala.

„Jao, bilo je strašno. Ja sam našim avionom otišla do Londona, gde je trebalo u Toronto da odem. Prvo smo čekali četiri sata taj avion, pa kad smo ušli u avion, tamo su nas držali još dva sata, da bi nam onda rekli da je avion pokvaren i da moramo svi da izađemo“, ispričala je Lepa.

„Onda smo čekali sledeći avion, gde su nas smestili i nahranili. Posle nekog vremena su došli i rekli da se i taj avion pokvario. Mi šta ćemo, opet izašli iz aviona. Tamo su nam dali neki vaučer za spavanje u hotelu. Ali ni tamo nismo mogli dugo da budemo, samo smo opustili malo noge i krenuli da nađemo let za Toronto. Sreća pa sam tamo poznavala neke ljude koji su mi pomogli i pravili društvo. Oko 6 ujutru smo se vratili na aerodom i let za Toronto je bio popunjen, i imali smo samo onaj za Otavu. Mi uzmemo taj let, šta ćemo, kad nema nigde naših stvari, nisu stigle u London. A nisu nam dali da odemo dok svi koferi ne izađu, da bismo znali da našeg nema. I tako ja propustim let i za Otavu. Uglavnom sam izračunala da sam 32 sata provela tamo“, zaključuje pevačica.

Zbog vanrednih okolnosti Lepa Lukić je propustila i dogovoreni nastup zakazan za petak uveče u Torontu, a u povratku, kaže, nije želela da se vraća preko Londona, već je doplatila 600 dolara za drugu relaciju.

„Jedva sam se snašla. Stvarno sam se mnogo plašila, nisam mogla da spavam, nije svejedno kad vam kažu da su dva aviona pokvarena“, rekla je na kraju.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

TO SE ZOVE BORBA ZA ŽIVOT I IDEALE – Duboko zakopana tajna: Evo zašto su Čileanci najmotivisanija ekipa na Mundijalu!

Suzana Mančić obećala: Kad napunim 60, skidam se gola za Plejboj!