in

Sve što niste znali o Stivenu Sigalu!

Koncert zakazan za 24. jun u Sava centru

Mnogi misle da znaju sve što treba da znaju o Stivenu Sigalu, kulturnoj ikoni, ali postoji mnogo dublja istina o ovom misterioznom čoveku i hodajućem oružju!

Stiven Sigal tečno govori japanski!
Stiven Sigal je preko deset godina živeo u Japanu gde je usvojio ime Shigemichi, što znači put ka prosperitetu.
2005. godine izbacio je na tržište svoju „Steven Seagal“ liniju homeopatskih ulja, a godinu dana kasnije i energetski napitak!

„Lightning Bolt“ („Grom“), energetski napitak koji se reklamirao kao prvi napitak ikada napravljen sa azijskim sastojkom kordiceps, zbog koga, kako tvrdi Sigal, ovo piće ne samo vam daje „čistu“ energiju, već i pojačava vaš imuni sistem, smanjuje krvni pritisak i poboljšava funkcije jetre .

Postoji vino sa nazivom Stiven Sigal koje je se 1990. godine pojavilo u izdanju Celebrety Guide Wine.
Žan-Klod Van Dam je izazvao Sigala na dvoboj!

Na sreću, nije došlo do ovog okršaja planetarnih razmera, koji bi zasigurno bio nešto poput okršaja između Betmena i Supermena , Aliena i Predatora…

Mistični pas je spasio Stivenov dodžo (prostor u kome je boravio i trenirao) u Japanu.
Legenda kaže da je, dok je živeo u Japanu i trenirao aikido, Sigal usvojio zalutalog belog psa. Nekoliko dana kasnije, pas je počeo da laje na njega i skrenuo mu pažnju na njegov dodžo koji je bio u plamenu! Sigal je uspešno ugasio vatru ali pas je nestao.

Stiven Sigal je bio monah iz 17. veka u prošlom životu.
Sigal je objasnio svoja uverenja u pogledu svog prošlog života: „Moji stari budistički učitelji su identifikovali osobu koja sam bio u prošlom život. Bio sam monah iz 17. veka po imenu Chungdrag Dorje. Verujem da je to istina, ali ne razmišljamo mnogo o tome“.

Stivena Sigala je 1994. otrovao misteriozni neprijatelj!
Sigal nikad nije otkrio ko ga je otrovao te ’94, ali je prilično jasno da ko god da je protivnik, dovoljno je pametan da ostane nepoznat.

stiven sigal

Do sada neimenovani neprijatelj nije uspeo da „slomi“ Stivenov duh, zdravlje ili glumačku sposobnost. Međutim, stvari bi se završile dosta drugačije da Sigal nije mudro tražio lekarsku pomoć od jedne brazilske veštice .Ova „doktorka“ je odmah proterala sve demonske duhove iz njegove jetre i bubrega, iako njegov konjski rep nikad nije povratio debljinu i sjaj koji je imao pre trovanja .

Stiven Sigal slomio zglob Šonu Koneriju!
Sigal je bio angažovan da uradi koreografiju borbi za film „Never say never again“ iz 1983. i bio je zadužen da lično obuči Šona Konerija. Dok je radio sa njim, on je uspeo da slomi zvezdi zglob, što je Koneri saznao tek nekoliko godina kasnije. Možda Šon Koneri nije znao, ali njegove kosti sigurno jesu!

Stiven Sigal je imao smoking sašiven po meri koji prikriva oružje!
Većina ljudi, kada napuste radno mesto idu kući i opuštaju se. Ali ne i Stiven Sigal. Sigal je na dužnosti sve vreme. Ako znamo da Sigal nosi dva pištolja u smokingu, koje oružje nosi, a da mi ne znamo? Noževe u rukavima ? Raketni bacač u pantalonama?

Ne propustite jedinstvenu priliku da ga uživo vidite u ulozi u kojoj ga do sada nikada niste videli – sa gitarom i iza mikrofona!

Ulaznice za koncert Stivena Sigala koji će sa svojim bluz bendom i predgrupom Texas Flood nastupiti u Sava centru, 24. juna su u prodaji po cenama od 2500, 2900 i 3500 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ šoping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs .

Ljubav prema bluz muzici, Sigal neguje od detinjstva a mnogi bi se iznenadili činjenicom da se muzikom bavi mnogo duže nego glumom. Prvu gitaru dobio je u svojoj 12. godini i od tada bez prestanka svira bluz.
Trenutno radi na trećem albumu ali pre toga, u junu i julu, odlučio je da obiđe Evropu a na njegovom putu 24. juna, naći će se i Beograd!

Balkan lifestyle/Pulsonline

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

TO SE ZOVE BORBA ZA ŽIVOT I IDEALE – Duboko zakopana tajna: Evo zašto su Čileanci najmotivisanija ekipa na Mundijalu!

Suzana Mančić obećala: Kad napunim 60, skidam se gola za Plejboj!