in

Suzana Mančić obećala: Kad napunim 60, skidam se gola za Plejboj!

Suzana Mančić, nekadašnja najpoznatija Loto devojka i danas voditeljka emisije „Stotkana“ TV Pinku i danas, u pedeset osmoj izgleda veoma zanosno i uvek doterano, a obećala je da će se kada naputni 60. godina ponovo skinuti za Plejboj.

Samosvesna svog izgleda uopšte ne krije svoje godine i datum rođenja.

„Rođena 22. novembra 1956 kao dupla Škorpija. A kad za nešto više od dve godine budem ušla u klub šezdesetgodišnjaka, ponovno ću dopustiti da me obnaženu snime za Plejboj“, obećala je voditeljka.

Podsetimo da se pre dve decenije 1994, Suzana, kada je imala 48 godina, smelo razgolitila na naslovnici i srednjim stranicama Plejboja.

Iako je bila najstarija među lepoticama koje su se odvažile da s minimumom minimuma, pa i slobodnije, glamurozno poziraju fotografima, izazvala je lom na novinarskom tržištu. Mada su ga dvaput štampali, na kioscima nije ostao neprodan nijedan jedini primerak.

Te fotografije su dugo visile u kabinama vozača kamiona, unutrašnjost poklopaca vojničkih drvenih kovčega, mornarske spavaonice, policijske stanice, carinske kancelarije i ogledala kafića…

„Istina je da su me mnogi urednici, dok sam bila mlada i na vrhuncu slave molili da me snime kao od majke rođenu, nisam se usudila ni u snu da prihvatim nuđene privlačne svote od kojih se zavrti u glavi. Nisam bila spremna, pre svega zbog konzervativnih šefova na televiziji i mojih još konzervativnijih roditelja, posebno oca.
I onda sam prelomila.
„To se desilo nedugo posle razvoda od Nebojše Kunića, bubnjara Sedmorice mladih i oca mojih ćerki, Teodore (22) i Natalije (19), s kojim sam provela osam godina u bračnoj vezi. Čelnici Plejboja bili su uporni dok su me napokon nagovorili. To je bio posao od koga smo se obostrano okoristili, i magazin, ali i ja”, obrazlaže Suzana koja pokazuje i dokazuje da su za nju godine samo brojka.
„Prihvatili su, bez mnogo cenjkanja, moje uslove koji nisu bili skromni“, ispričala je Suzana, a koliko će tražiti kada se bude ponovo skidala, ostaje da sačekamo.

Balkan lifestyle/Pressonline/Jutarnji.hr

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Tozovac: Ima li neko zlo koje može da promaši Srbiju?

MALA, ALI DINAMITNA – Seka Aleksić pokazala mišiće celog tela! Foto