in

Brena i Lukas vanserijskom talentu kupili patike!

ZVEZDE NA AUDICIJI U KRUŠEVCU ČASTILI MLADIĆA KOJI JE PEVAO KAO SLAVUJ

Pevačke legende Lepa Brena i Aca Lukas po ko zna koji put dokazali su da su najveće zvezde, ali i najbolji ljudi. Kako “Alo!” saznaje, njih dvoje su zajedno sa Sašom Popovićem pre tri dana bili na audiciji za “Zvezde Granda” u Kruševcu, gde se pojavio maloletni mladić koji je bio pristojno obučen, ali je na sebi imao patike koje je očigledno pozajmio od nekoga, nekoliko brojeva veće. Kada je uzeo mikrofon u ruke, salom se orio alpauz, a mnogi su prokomentarisali kako se konačno pojavio vanserijski talenat.

– Mali je zapevao kao niko do sada. Saša, Brena i Lukas su se naježili koliko je to bilo dobro. Nisu mogli da veruju kakav glas su čuli. Videli su da je očigledno pozajmio od nekoga patike nekoliko brojeva veće i istog sekunda su izvadili novac i momku dali da kupi nove. Aplauz se orio, a mladić je odmah otišao zajedno sa jednim organizatorom da kupi obuću i vratio se dok je još trajala audicija da pokaže nove patike i zahvali se – priča za naš list izvor sa lica mesta, a Brenu i Acu smo pozvali da nam prepričaju svoje utiske.

„Ne mogu da vam opišem koliko je bio srećan i kako
je tako sitan znak pažnje njega uveselio. Imao je
divnu frizuricu, košulju i pantalone, ali sam videla
odmah da patike nisu njegove”, kaže Brena.

lepa brena

– Ne mogu da vam opišem koliko je bio srećan i kako je tako sitan znak pažnje njega uveselio. Imao je divnu frizuricu, košulju i pantalone, ali sam videla odmah da patike nisu njegove. Nije lepo da pričamo kada nekome pomognemo, jer Aca i ja smo to uradili kao ljudi koji su osetili potrebu za tim – skromno priča Brena, koja nije želela da otkrije ime mladića, kako ga javnost ne bi po tome pamtila kada krene takmičarski deo.
Svoj gest i Lukas smatra samo ljudskom reakcijom kada vidite da neko nema novca.

– Više mi je dušu ispunila ta njegova radost, nego što bi me usrećilo pet puta više tog novca. Jako se obradovao i odmah je pitao da li može da ih nosi na jesen kada dođe u Beograd – rekao nam je Aca.

aca lukas

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

MALA, ALI DINAMITNA – Seka Aleksić pokazala mišiće celog tela! Foto

VLADO GEORGIEV PROMENIO IMIDŽ – Kad može Rijana, mogu i ja batice!