in

STARLETA NE MOŽE DA SE SUNČA U TOPLESU NA PLAŽAMA U AMERICI – Stanija platila kazne od 1.500 dolara zbog skidanja!

Verujemo da bi bilo bolje da su joj zabranili da jede, nego što su Amerikanci našoj starleti Staniji Dobrojević zabranili da se skida. Naime, Stanija je dobila tri kazne po 500 dolara zbog skidanja u toples, koji je na plažama tog dela obećane zemlje zabranjen.

Očigledno je da će našu starletu skupo koštati pokazivanje njenog bujnog poprsja, kojim je, nakon Srba, odlučila da zavede Amerikance, ali za razliku od širokih shvatanja Balkanaca, gde se može svući na bilo kom mestu, tamo je izabarala pogrešno.

– Njoj se već treći put desilo da plati kaznu za toples, ali se ona ne brine mnogo oko toga jer želi da pocrni ravnomerno po celom telu, zato se stalno sunča toples, pa reskira da joj pišu kaznu. Poslednji put čuvari su joj prišli i zamolili da se obuče, pa iako je to uradila, pisali su joj kaznu. Nisu popustili čak ni kada je pokušala da ih šarmira, već su joj objasnili da će, ako ne plati kaznu, pozvati nadležne organe.

stanija 1

Oni su rigorozni što se toga tiče jer su jasno podeljene nudističke plaže od drugih, zbog čega i reaguju kada se neko svuče na obali koja nije predviđena za nudiste – kaže naš izvor blizak starleti koji tvrdi da je ovo neće opametiti i sprečiti da se skida.

– Ona voli da se oslobodi gornjeg dela bikinija, ali ne voli da ide na nudističke plaže. I sami znate da voli da fotografiše svoje poprsje, pa je to želela da uradi i na plaži, na šta su joj čuvari oštro skrenuli pažnju da ne čini, jer posle nekoliko kazni mogu joj zabraniti ulazak – dodaje naš izvor.

stanija.2

Podsećanja radi, slična sitaucija desila se pevačici Ani Nikolić pre četiri godine kada je na Maldivima skinula gornji deo bikinija kako bi se fotografisala uvaljana u pesak. Ona je tada platila hiljadu dolara i opomenuta je jer je pokušala da podmiti čuvare sa 300 dolara kako joj ne bi pisali kaznu na veću sumu. Očigledno je da atraktivne Srpkinje imaju problema sa skidanjem po belom svetu, pa im dres kod nije jača stana ni kada su plaže u pitanju. S obzirom na to da će se Stanija uskoro vratiti u Srbiju, ne mora mnogo da se nervira zbog ovih kazni, jer čim pređe granicu, moći će da se skida do mile volje gde god hoće.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Seka Aleksić: Muškarci su počeli da se raspituju za mog muža!

Severinina haljina laka za skidanje! Foto