in

HOĆE SVOJE PARE – Saša Popović uteruje dug od Željka Mitrovića!

Vlasnik Televizije „Pink” Željko Mitrović i direktor „Granda” Saša Popović sastaće se u utorak kako bi rešili neraščišćene račune posle raskida ugovora. Kako „Alo!” saznaje, Mitrović će Popoviću isplatiti zaostala dugovanja.

Prema rečima našeg sagovornika, koji je blizak ovom dvojcu, oni su to hteli da obave u tajnosti kako se ne bi više dizala pompa zbog njihovog razlaza koji je uzdrmao čitavu estradu.

sasa popovic

– Željko je ostao dužan Saši ogromne pare, i to se godinama razvlačilo, ali sada, kada su prekinuli saradnju, on mora da mu isplati sva dugovanja koja su se nagomilala. Njih dvojica su se dogovorili da Saša dođe kod Željka u utorak, na sastanak, na koji će obojica doneti dokumenta koja su ranije potpisivali i na osnovu kojih će napraviti završni račun. Posle toga sledi potpisivanje naloga za isplatu, a Željko će u narednih nekoliko dana, određenu sumu novca morati da uplati na račun „Granda”. Ono što je sigurno, jeste da Popović nema nameru da završi razgovor tako što će Mitrović odložiti isplatu, već želi da što pre dobije svoj novac – kaže naš izvor blizak Saši i Željku.

Ovim aktom će nekrunisani medijski kraljevi svesti račune posle 16 godina saradnje koja se prekinula pre nekoliko meseci, kada je vlasnik „ružičaste” televizije sa svog programa skinuo emisije „Granda”. Nakon toga, Popović je potpisao ugovor sa Televizijom „Prva”, na kojoj će se emitovati deo „Grandovih” emisija od jeseni, dok će neke nove projekte raditi u saradnji sa drugim nacionalnim emiterima. Saša Popović, koji je sinoć održao poslednju emisiju na „ružičastoj” televiziji, nije bio dostupan za komentar o ovoj temi, kao ni Željko Mitrović.

zeljko mitrovic

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

NIKAD NIJE KASNO – IDE U MANEKENKE: Romana guzom otima posao Nini Seničar!

Imate prava na tri pokušaja: Pogodite čija seksi guza se brčka u bazenu? Foto