in

Jelena Karleuša: Brena operisana od ukusa, Ceca neskladna, Dara je Radojka!

Oštro po koleginicama

Pevačica Jelena Karleuša našla se danas u ulozi modnog žirija u emisiji „Ekskluziv“. Za Jelenu Tomašević je rekla da ne ostavlja nikakav utisak, ali da je dobro što zna da sakriva svoje nedostatke.

jelena tomasevic

Bojani Rajić je dala ocenu 10+, a njenom bivšem suprugu Vladimiru Stojkoviću je skrenula pažnju da se on, kao i mnogi fudbaleri, oblače u gej garderobu i garderobu koju su kreirali homoseksualci.

bojana rajic

vladimir stojkovic

Ponovo je Karleuša bila oštra prema oblačenju folk dive Lepe Brene.

– Ona je žena operisana od ukusa! – rekla je Jelena i dodala da Brena sebi ne bi smela da dozvoli da se tako oblači jer je najveća zvezda na ovim prostorima.

–Ona mora da pršti od stila. Ona je takva riba da mora bolje da se oblači! – rekla je Jelena koja je više puta istakla da je Brena njen muzički idol.

U slučaju Dare Bubamare, Jelena je navela da stvari treba nazvati pravim imenom.

– Ona je Radojka i kako se zove tako se i oblači. Ona ne može biti Dara jer Dara je nadimak od Darinke, a ne Radojke! – izjavila je Karleuša i dodala da su Dara i Seka Aleksić osobe koje se oblače tako da uvek istaknu svoje nedostatke.

sara jovanovic

ceca

Iako je inače kritična prema Seki, crnu haljinu koju je ona ponela na nastupu u Crnoj Gori je pohvalila.

Sari Jovanović u novom spotu za pesmu „Ko je ovde ko“ zamerila je to što bi za treskanje guzom morala da ima daleko veću guzu, dok je za Svetlanu Cecu Ražnatović navela da se ona tako oblači da je na njoj sve pojedinačno dobro, a da je sve zajedno neskladno.

Balkan lifestyle/Pulsonline

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Boban Rajović:Odmor na Azurnoj obali!

Lepa Brena od fana dobila zanimljivu igricu!