in

Nataša Bekvalac na lečenju od depresije!

Mnoge stvari koje su joj se desile u životu ostavile su dubok trag.

Nataši Bekvalac je očigledno naišao težak period u životu kada ne može da izađe na kraj sa poslom, emocijama i svakodnevnim stresom pa je rešila da joj stručnjaci pomognu da prebrodi krizu.

Naime, Bekvalčeva je nedavno počela da čita knjige Amerikanke Lujze Hej, poznatije kao „osnivačice pomoći“, i kroz njenu literaturu shvatila da joj takva vrsta psihologa treba kako bi prebrodila težak period depresije u kojem se trenutno nalazi.

Kada je svojim prijateljima objasnila da joj Lujzine reči pomažu da se smiri, oni su je uputili na glumca Siniše Ubovića, koji već godinama drži radionice po Lujzinom programu i tako pomaže ljudima da prevaziđu svoje strahove, oslobode se tereta koji ih muči i počnu da razmišljaju pozitivno.

natasa bekvalac

– Mnoge stvari koje su joj se desile u životu, poput Dačine saobraćajke, razvoda i kasnijih emotivnih pehova, ostavile su dubok trag, iako ih je ona u tom trenutku podnela stoički. U poslednje vreme je sve razdražljivija, brzo menja raspoloženje i često upada u depresiju iz koje ne vidi izlaz. Kako bi pokušala da se oslobodi briga koje je pritiskaju, po preporuci prijateljice počela je čita Lujzina dela poput „Moć je u vama“, „Volite svoje telo“ i „Možete da izlečite svoj život“, u kojima je pronašla praktične savete kako da izađe iz emotivnih kriza i stekne samopouzdanje – rekao je izvor blizak Nataši i dodaje da će novosadska Barbika uskoro krenuti na seanse koje će joj dodatno pomoći.

lujza l.hej

– U Novom Sadu je radionica, imaće indivudualne, ali i grupne seanse. Verujem da će joj posle toga biti bolje – kaže naš izvor blizak pevačici.
Pozvali smo pevačicu da nam prokomentariše svoje trenutno stanje, ali se ona nije javljala na telefon u toku jučerašnjeg dana, međutim, na njenom Instagram profilu pronašli smo jednu rečenicu koja ukazuje na to da da je pevačici bolje otkako je počela da čita ovu literaturu.

– Lujza mi je postala kao neka rođena tetka. Čitam istu knjigu drugi put, bojim se da nisam nešto propustila – priznala je pevačica virtuelnim prijateljima.

Inače, kako saznajemo, da bi što pre pomogla sebi i izlečila se, Bekvalčeva svakodnevno vežba uz video-klipove motivacionog govornika Ane Bučević, koja na „Jutjubu“ daje savete za smirivanje misli.
Nata bila i na rekonekciji!

Nataša Bekvalac je nakon burnog životnog perioda i razvoda sa Danilom Ikodinovićem otkrila i alternativni metod lečenja – rekonekciju. Pop zvezda je i tada na nagovor prijatelja krenula na seanse koje za cilj imaju povezivanje energetskih tačaka na telu i uspostavljanje opšte harmonije organizma, kao i veze sa univerzumom. Kako je rekla, na nju ovaj vid lečenja utiče odlično i na svakodnevne probleme gleda drugačije i bez nerviranja rešava sve što može. Prosto rečeno, ne troši energiju bespotrebno i njeno opšte zdravstveno stanje je bolje.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

KAD OPLETE SVE SE ZAPLETE – Jelena Karleuša: Do juče pušila za 100 evra, a sad…

SLAVNI A NE MOGU PREKO GRANICE: Njima je zabranjen ulaz u mnoge zemlje!