in

OPLELE PO NEPRIJATELJIMA – Dara Bubamara: Verica Rakočević je penzionerski dizajner!

Folk pevačica Radojka Adžić aka Dara Bubamara nastavila da vređa kreatorku Vericu Rakočević. „Ona je zla i ne voli mlade i uspešne žene“. Maja Nikolić o Ani Nikolić: „Izgleda kao učiteljica koja radi za 15.000 dinara“.

Ekipa emisije „Ekskluziv“ odlučila je da u svoj „Modni žiri“ pozove dve pevačice koje su odavno proglašene za dve najlošije obučene na estradi ili one sa najmanje ukusa – Maju Nikolić i Daru Bubamaru.

dara bubamara.1

E, pa Maja i Dara su dobile zadatak da ocenjuju druge pevačice i poznate ličnosti. Kritikovale su Seku Aleksić zbog mantilića („liči na Betmena“ – Maja Nikolić), Crnogorca Danijela Alibabića zbog sveukupno lošeg stajlinga i zelenih starki („ovakve zelene starke se ne nose ni u Niš“ – Maja Nikolić) i još neke…

„Cirkus i blagi užas“, tako je Dara Bubamara ocenila način oblačenja kreatora Saše Vidića.
Dok je Dara pohvalila izgled koleginice Ane Nikolić, dotle je Maja ovako prokomentarisala izgled koleginice: „Meni izgleda na učiteljicu koja radi za platu od 15.000 dinara“.

maja nikolic

Ipak, Dara Bubamara je eksplodirala kada je trebalo da prokomentariše poznatu kreatorku Vericu Rakočević. Iz pevačice je krenula lava!

„Ona nije čula za ‘Hermes’… Ona je u staroj Jugoslaviji kreirala za penziona lica i ne može da razume moje kreacije, niti može da komentariše mene i da govori da se ja ne oblačim dobro. Ona je veoma zla i ne voli mlade i uspešne devojke“, kaže Dara Bubamara.

Balkan lifestyle/Mondo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

KAD OPLETE SVE SE ZAPLETE – Jelena Karleuša: Do juče pušila za 100 evra, a sad…

SLAVNI A NE MOGU PREKO GRANICE: Njima je zabranjen ulaz u mnoge zemlje!