in

Čime se još pored pevanja bave naše estradne zvezde?

Nije tajna da naše estradne zvezde zarađuju dosta para „tezgarenjem“ po inostranstvu i regionu. Mnogi od njih se bave i drugim stvarima „sa strane“, kao hobi, ili kao ozbiljni biznis od kog dobijaju veliki priliv novca.
Ima i onih koji poseduju i humanitarne fondacije, akcije u izdavačkim kućama, parfimerije…
Lepa Brena

Poznata folk diva se u karijeri dugoj više od 30 godina bavila raznim poslovima, te se tako pojavljivala u filmovima, proizvodila igračke po svom liku, reklamirala mnogobrojne proizvode. Ono što je najviše poznato je svakako njena veza sa izdavačkom kućom „Grand“ i više poslovnih poduhvata koji su proizašli iz nje. Do skoro vlasnica, a sada jedan od akcionara u produkciji, Fahreta Živojinović je bez sumnje uspešna poslovna žena.

Era Ojdanic

U njegovom vlasništvu je firma „Era i sin“, koja poseduje čuveni motel „Kod Ere“ na Ibarskoj magistrali, prodavnicu mešovite robe „Migros“, parfimeriju na Banovom Brdu, diskont u Stepojevcu, ugostiteljski objekat na Sunčanoj padini, ranč u Leskovcu itd. Sve i da uskoro prestane da se bavi muzikom, Era će imati i više nego dovoljno za fin život.

Slavica Dajana Tripunović

Poslednja misica velike Jugoslavije i po mnogima jedna od najlepših žena u Srbiji, godinama nakon uspeha u svetu mode pokušavala je da izgradi i pevačku karijeru.

Dajana

Slavica Tripunović, kako glasi njeno pravo ime, objavila je čak 6 muzičkih albuma, ali bi se danas malo ko setio neke njene pesme. Lepa Dajana se pored ovoga oprobala i u još jednom poslu – vlasnica je jedne cvećare u Beogradu.

Svetlana Seka Aleksić

Jedna od najpoznatijih folk pevačica sa ovih prostora je svojevremeno glumila u filmu „Mi nismo anđeli 3“. Ipak, većina nas više pamti njene izlete u modne vode, koje planira da ponovo realizuje i da se tome posveti još ozbiljnije.

Seka Aleksic 1

Seka je tokom godina izbacila nekoliko kolekcija sa njenim potpisom, a one koje su bile najviše medijski propraćene su „Rich Bitch“, „Queen S“ i „Queen is Bad“.

Boban Rajović

Poznati crnogorski pevač je više puta isticao kako mu u životu nekada nije bilo lako, te se bavio svim i svačim da preživi. Sada je situacija drugačija, a Boban se pridružio moru njegovih kolega koji imaju još neki poslić sa strane, s tim što je njegov ipak specifičan.

Boban Rajovic

On ne poseduje luksuzne komplekse širom regiona, ali je zato vlasnik humanitarne fondacije, koju je otvorio nedavno, i koja pomaže ugroženima.

Vesna Rivas

Pevačica, koju većina ipak više pamti po učešću i mnogobrojnim svađama u rijalitiju „Farma“, ima i „rezervni“ posao. Ona radi kao voditeljka na jednoj lokalnoj televiziji, gde vodi emisije folklornog karaktera.

Vesna Rivas

Uz to, ona putuje po gradovima širom regiona i radi oba posla, i vodi programe, i peva – u isto vreme. Pretpostavljamo da je shvatila da joj voditeljstvo ide od ruke, pa je odlučila da spoji lepo i korisno.

Nedeljko Bajić Baja

Folk pevač je dugo na estradnoj sceni, i spada među one koji najviše nastupaju u inostranstvu.

Baja

Novac zarađen na ovaj način je uložio pametno – otvorio je privatni hotel, čiji je vlasnik već godinama. Od priliva sredstava sa ove dve strane kupio je stan u Beogradu, ali i napravio kuću pored njega.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Lepa Brena povređena u udesu u Hrvatskoj, u toku operacije!

Svi Cecini sukobi, ratovi i pomirenja!