in

Fantastic bend pravi lom gde god se pojavi!

Kada su birali naziv, momci iz Fantastic benda su se verovatno nadali da će vremenom i postati fantastični.Za kratko vreme, od ideje do realizacije, to se i obistinilo, jer gde god se pojave, traži se karta više, a zadovoljni vlasnici klubova, odmah ih „rezervišu“ za sledeći nastup.Tako je bilo i u petak u Gradišci, u klubu Am“Amnesia“, koji su ovi fantastični momci za dva meseca, do poslednjeg mesta napunili drugi put i već ugovorili sledeći nastup u istom.

Iako je petak inače postao loš dan za gostovanje estrade, pa se vlasnici klubova uglavnom odlučuju za DJ-eve ili neki anoniman bend, Fantastic bend nema problem sa tim, jer pored petka i subote, često rade i četvrtkom i petkom, kada takođe prave odličan posao i atmosferu.

Da bi tačno imali utisak kako to izgleda kada ovi momci nastupe, pogledajte na fotografijama i video snimku iz kluba „Amnesia“.

Ovaj bend trenutno ima najaktuelniji i najveći hit „Mila moja“, koji se svira po mnogim klubovima širom Srbije, BiH i ostalih EX YU država, a kako zvuče uživo i kako publika reaguje na ovu pesmu, pogledajte u videu koji je pred Vama.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Lepa Brena povređena u udesu u Hrvatskoj, u toku operacije!

Svi Cecini sukobi, ratovi i pomirenja!