in

FANTASTIČNO – Ovako izgleda popularna pevačica u kupaćem kostimu!

Posle napornog radnog perioda i Pinkovog festivala, gde je predstavila pesmu koja se vrlo brzo zavrtela i postigla veliki uspeh, Maya Berović je odlučila da ode malo na odmor.Iako joj je popunjen raspored nastupa do oktobra, Maya je uspela da odvojim sedam dana i ode na svoju omiljenu destinacu Dubai.

„Verujte mi da mi je odmor bio preko potreban.Zaista je jako naporan period iza mene.U moru nastupa koji me tek očekuju, ja imoj tim smo odlučili da preskočimo jedan vikend, kako bi bar na sedam dana otišli na odmor.U Dubaiju sam bila i prošle godine i po meni je ovo stvarno raj na zemlji.Iz tog razloga sam poželela da dođem ponovo ovde“-rekla nam je Maya, koja je još u Dubaiju.

Maya je prošle godine odmarala na ostrvu Palma, u apartmanu koji uvek iznajmljuje porodica Bekam i koji je favorit Viktorije Bekam, ali je ove godine odlučila da promeni hotel, pa je odsela u hotelu „Atlantis“.Isti se nalazi takođe na veštačkom ostrvu Palma i pored hotela u obliku Jedra je jedan od najluksuznijih hotela u Dubaiju.

Maya 6

Maya 4

Maya 3

Maya 5

Lepa pevačica je ove godine odmarala sa verenikom Alenom i drugaricom, a većinu vremena su provodili na jahti, koju su rentirali kako bi uživali obilazeći Dubai na vodi.Pored toga, Maya se u pravom smislu te reči odmarala, jer se nije ni šminkala na odmoru.

„Lepa sam i bez šminke, jel’ da?-kaže Maya kroz smeh.Htela sam baš da se odmorim i nisam nipomišljala na šminkanje.Uvek sam zbog nastupa i gostovanja u emisijama našminkana, tako da mi je odgovaralo malo da se odmorim i od šminke.Pored toga, nemam ja problem da se slikam i objavim slike na kojima nemam šminku i moji obožavaoci su već imali prilike da me vide bez šminke“-priča Maya.

Ono što je nama bilo posebno zanimljivo je da se Maya slikala sa ogromnom igračkom krokodila, pa nas je zanimalo jel’ to skuplja igračke?

„Ma neeee.Dete moje prijateljice obožava krokodile i uvek zajedno pevamo „Progovara krokodil“.Kada sam videla ogromnog krokodila, nisam mogla odoleti, a da mu ga ne kupim.Kako ću ga doneti u Bosnu, nemam pojma, ali znam da će se on neverovatno obradovati kad ga vidi i nisam mogla da mu ga ne kupim“-zaključila je Maya.

Maya 2

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Lepa Brena povređena u udesu u Hrvatskoj, u toku operacije!

Svi Cecini sukobi, ratovi i pomirenja!