in

Svi Cecini sukobi, ratovi i pomirenja!

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović jedna je od onih koji nikada nisu potvrdili ali ni demantovali da su sa nekim u svađi nakon što bi mediji objavili informacije da ne razgovaraju.
Poslednji slučaj vezan je za njenu najbolju prijateljicu, pevačicu Miru Škorić sa kojom se družila preko dvadeset godina ali i snimila duetsku pesmu „Ne računaj na mene“

Ceca

Pre tri godine šuškalo se da je Ceca u svađi sa Lepom Brenom, a kao glavni razlog navodila se činjenica da su im albumi izašli u isto vreme, te da je to bilo dovoljno da njih dve vode „tihi rat“. Takođe, Ceca je tada navodno bila ljuta i na Željka Joksimovića s obzirom na to da je on bio jedan od glavnih autora na Breninom albumu.

Ceca i Brena

Ceca i Zeljko

Nakon velikog prijateljstva sa vlasnikom TV „Pink“ Željkom Mitrovićem, Svetlana Ražnatović bila je zabranjena na njegovoj televiziji. Sukob nekad veoma bliskih prijatelja Svetlane Ražnatović i Željka Mitrovića nastao je u februaru 2007. godine. Željko je tada zabranio Cecino pojavljivanje na Pinku posle svedočenja svedoka saradnika Dejana Milenkovića Bagzija u Specijalnom sudu da je Ceca „tipovala“ Mitrovića za kidnapovanje. Dve godine kasnije, oni su se pomirili.

Ceca i Mitrovic

Jedno vreme se šuškalo da Ceca ne razgovara ni sa pevačicom Draganom Mirković, a kao glavni razlog navodila se priča da je Dragana imala nešto protiv Svetlane. Ipak, kad god bi se srele ili novinari postavili pitanja o njihovom sukobu, Draga Mirković bi to dematovala.

Ceca i Dragan

Jelena Karleuša na estradu je kročila 1995. godine kao maloletna 17-godišnja devojka pevajući tada popularne turbo folk pesme. Ceca je već bila velika zvezda i te iste godine udala se za Željka Ražnatovića Arkana.
Karleuša je vrlo brzo shvatila kako funkcioniše estrada, pa je nekoliko godina kasnije u jednom od intervjua smelo izjavila „Sve smo mi kurve!“
Ova rečenica je eksplodirala kao bomba, pa je reagovao i Arkan rekavši „Karleuša mora da je bila pijana ili drogirana kad je to rekla.“ Nakon toga nastao je sukob između Jelene i Svetlane koji datira i dan danas.

Ceca i Jeca

Balkan Lifestyle/Puls

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SLAVNI A NE MOGU PREKO GRANICE: Njima je zabranjen ulaz u mnoge zemlje!

KAKVU GUZU JK IMA – Zapalila more i planine! Foto