in

Dragana Kojića-Kebu pas umalo ubio strujom!

Na sreću sve se završilo kako treba

Poznati pevač Dragan Kojić Keba nedavno je doživeo strujni udar kada se golim rukama uhvatio za kablove koje je izgrizao njegov pas Pako. Naime, kada se vratio iz grada, Keba je u kući zatekao nered koji je napravio njegov maltezer, a kada je krenuo da rasklanja, uhvatio je za izgrižene kablove, nakon čega ga je udarila struja.

– Kebina porodica već godinama ima malog maltezera koji nikada nikakvu štetu nije napravio u kući, sve donedavno kada je izgrizao kablove, zbog čega je njegov vlasnik Keba mogao da nastrada. Kako je celo po podne bio sam, Pako je našao sebi zanimaciju i igrao se kablovima koji su bili dobro skriveni. Kuče je prvo šapicama izvuklo gajtan, a onda ga izgrizlo sve dok nisu pojavile oguljene žice – ispričao je za „Alo!“ izvor blizak pevaču, i dodao:

keba sa psom

– Negde predveče Keba je došao kući i zatekao kuću u haosu. Pozvao je kuče nekoliko puta, međutim Pako se cvileći skrivao iza zida, stavljajući pevaču do znanja kako je napravio lošu stvar. Keba je počeo da rasklanja kuću i bez razmišljanja je golim rukama uzeo izgriženi kabl i tako doživeo strujni udar. Usled silnog udarca koji je zadobio, Keba je skočio na sofu, gde je nekoliko minuta ležao nepomičan. Od šoka, pevač nije mogao da se pomeri, i u tom trenutku nije znao šta ga je snašlo. Kada je došao sebi, ukapirao je da ga je dobro protreslo, te da je njegovo kuče izgrizlo kablove, ali na svu sreću sve se završilo dobro i bez većih posledica. Pevač je samo pukom srećom izbegao veću tragediju jer napon u kablu nije bio toliko visok da bi izazvao kobne posledice koje su mogle da ga koštaju života. Nakon ovog nemilog događaja Kojić je svog ljubimca pošteno izgrdio, a maltezer mu je na svoj način uzvratio cvilenjem, motajući mu se oko nogu i stavljajući mu do znanja kako se to više neće ponoviti – kaže naš izvor blizak pevaču.

kebin pas

Kako bismo proverili ove informacije, kontaktirali smo sa Draganom Kojićem Kebom, ali je on do zaključenja ovog broja ostao nedostupan za komentar.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

OPUŠTENA – Milica Pavlović: Imaću dečka kad se pojavi pravi dasa! Foto

Miligram u problemu sa glasnim žicama – Mili i Alen hitno moraju na operaciju!