in

Indira Indy Aradinović:”Ne brinite, moj novi dečko nije oženjen”!

Iako u poslednja dva meseca ističe kako je zaljubljena I kako se oseća voljenom, Indira Indy Aradinović ne žđeli da otkrije identitet svog novog dečka.

Ipak, s’vremena na vreme, valjda kako bi dokazala da on zaista postoji ili golicala maštu onih koje interesuje njen privatni život, ona na svom Facebook profilu objavi fotografiju sa dečkom, sa kojim se ili grli ili drži za ruku, ali bez glave ili slikanog odpozadi.

Indy 1

Kada neko nešto krije, uvek postoji razlog za to, pa kako nas je zanimalo šta je u ovoj priči konkretno sporno, pa Indy toliko krije dečka, pozvali smo je, kako bi saznali.

“Imala sam jako ružna iskustva u prošlosti, kada sam javno pričala o svojim emotivnim partnerima.Pored toga, dečko sa kojim sam nije javna ličnost, niti želi da se eksponira I ja to poštujem.Za one dušebrižnike koji će pomisliti svašta, da kažem, kako ne bi brinuli ili izmišljali razne priče, da moj dečko nije oženjen I samo je moj, pa samim tim nije razlog što ga krijem, ne daj Bože, njegova žena, kako neki nagađaju”-rekla je kroz smeh pevačica.

Ono što smo mi uspeli da saznamo, jeste da im je mnogo lepo I da svaki slobodan trenutak provode zajedno.Indy svo slobodno vreme, kada ne nastupa, provodi kod njega u Nemačkoj, gde se takoreći skoro I preselila, jer je više tamo, nego u Beogradu.

Ono što pevačica posebno ističe je da se pored novog partnera oseća voljeno, a mi joj želimo da tako bude i u buduće, uznadu da ćemo uskoro otkriti o kome se radi.Do tadamožemo samo da zaključimo da je pevačici očigledno dobro, jer je pored novog dečka skinula dosta kilograma i da se vidi da je srećna i zadovoljna.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

FANTASTIC BEND:Pogledajte ekskluzivno spot za pesmu „Ma zdravo“!

Supruga direktora Granda otkriva: Saša Popović i Željko Mitrović će ponovo sarađivati!