in

Tea Tairovic:”Neću se takmičiti više u Zvezdama Granda!Dalje idem sama”!

Iako je postigla sjajne rezultate u takmičenju “Zvezde Granda”, Tea Tairović ne želi da ponovi ovo iskustvo.Iz tog razloga je ovih dana izdala svoju prvu pesmu pod naziuvom “da si moj” i istu ekranizovala.

“Ne želim više ni na jedno takmičenje.Probala sam i videla sam kako je to, ali dalje idem sama.Dosta radim i zaista volim da pevam.Uvek mi je bio san da se bavim pevanjem i mislim da nema potrebe da gubim još dve-tri godine po takmičenjima.Mlada sam i život je predamnom.Samo polako i sa verom u sebe”-kaže Tea.

Tea Tairovic 2

Ova mlada Novosađanka je inače kćerka poznate tv voditeljke Božice Malević, ali ne želi da joj majka pomaže u karijeri.

“Deci poznatih roditelja je teže da naprave uspeh, nego deci anonimnih roditelja.Iz tog razloga ne želim da mama potegne bilo koju vezu, jer bih se kasnije pitala da li sam zaista talentovana ili je to zbog maminih veza.Naravno, ona mi je najveća podrška i njeni saveti mi puno znače, ali to je sasvim dovoljno”-priznaje ova talentovana pevačica.

Tea Tairovic i Bozica Malevic

Tea je, pored pevanja, imala dosta uspeha u plesu, u kom je odnela mnoge pobede na takmičenjima, aktivno se bavi glumom, a pored svega toga je i vredan student Psihologije.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Prve fotke Save Miloševića sa suprugom nakon pomirenja!

Oni su dva miliona dinara poklonili bolnici!