in

Ivana Selakov: Kad Lukas prenosi poruku kako droga uništava život, onda to ima smisla!

Pevačica Ivana Selakov je zajedno s kolegom Acom Lukasom ekranizovala rok baladu koja govori o tome kako porok uništava život dvoje mladih ljudi.

„Od kada smo ušli u priču oko spremanja pesme za predstavu „Ljubav u doba kokaina“ želja nam je bila da prenesemo jednu poruku: droga ne! Danas sve mlađi ljudi postaju poročni, to mora da se spreči“, počinje razgovor Ivana Selakov, koja nije krila ni značaj toga što ovu numeru peva baš sa Acom Lukasom.

„Kada Aca prenosi poruku o tome kako poroci mogu da unište život, onda to ima težinu“, naglasila je pevačica. Aca ne krije da je i sam imao problema sa drogom i često naglašava da mu je ona mnogo naškodila. To je bio jedan od motiva zbog koga je prihvatio da da svoj doprinos u predstavi.

„Ponosan sam na ovo što smo uradili i jedva čekam da spot izađe kao vrhunac cele priče. Jako smo uticali na mlade“, rekao je Aca Lukas u prostorijama Ustanove kulture „Vuk“, gde je ekipa snimala spot.

Autorka knjige i scenarija za predstavu Simonida Milojković kaže da je jako zadovoljna kako je predstava prihvaćena. Ona je za pesmu „Ljubav u doba kokaina“ napisala tekst, a Lukas muziku.

Aca Lukas

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković idu sa decom na selo!

Aca Lukas:“Kao mali sam maštao da budem đubretar kad porastem“!