in

SUZANA MANČIĆ KUKA: Opljačkana sam!

Suzana Mančić nedavno je doživela veliku neprijatnost i stres kada joj je obijen automobil iz kojeg je ukradena skupocena bunda. Naime, Suzana je u društvu prijatelja došla u restoran, a kada je krenula kući, šokirala se kada je zatekla polupana stakla, a zamalo se rasplakala kada je shvatila da u autu nema bunde koju je ostavila unutra.

– Nedavno sam se parkirala u blizini restorana u kojem sam večerala. Pošto sam imala i jaknicu na sebi, bundu sam ostavila u kolima. Kada sam došla do auta u nameri da idem kući, stakla su bila polupana, a bunde nije bilo.

Odmah je policija reagovala, ali džabe, nije bilo nikakvih otisaka prstiju niti bilo kog dokaza, tako da sam ostala bez bunde! Sada samo mogu da gledam tuđe i plačem jer moje više nema, niti ću više kupovati takvu kakvu su mi ukrali jer je bila zaista preskupa – zaključila je vidno potresena Suzana.

suzana mancic.1

Nakon toga, Mančićeva je prokomentarisala kako se seti svog skupocenog krzna koje joj je ukradeno svaki put kad ugleda ugleda nekog ko nosi bundu i da joj često dođe da zaplače.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SEKA ALEKSIĆ: Normalno je udarati muškarce!

Dečko Mimi Oro bio osumnjičen za ubistvo?