in

Pesma „Padobran“ dominira na internetu!

oban Rajović je sa pesmom „Padobran“ osvojio dve nagrade Pink Music festivala: nagradu jutjuba na kojem je ova pesma za dve nedelje pogledana preko milion puta te nagradu fejsbuka sa osvojenih 34% glasova korisnika ove društvene mreže.

Ekipa 1

Međutim, ono što je posebno interesantno jeste to da je upravo ova pesma za samo dve nedelje napravila totalni haos na društvenim mrežama i podstakla ljude širom Evrope da se snimaju kako pevaju novi Rajovićev hit a zatim te video snimke objavljuju na društvenim mrežama.

Boban 1

Boban i Andrija 2

„Ovo je nevjerovatno! Mi smo bukvalno zatrpani video snimcima i u ovom momentu ih imamo preko hiljadu a čini nam se da prava „Padobranomania“ tek počinje jer se svaki dan povećava broj pristiglih snimaka. Ljudi šalju snimke sa svih strana, Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Švajcarska, Njemačka, Austrija, Bugarska, Irska, Francuska… Svi pevaju „Padobran“ i svi su oduševljeni pesmom“ – kažu u Rajovićevom timu i dodaju da ih je posebno oduševio video koji im je poslao Denis Bagavac koji je svoj video snimio tokom leta avionom.

Ako je suditi po prvim reakcijama pesma „Padobran“ će nadmašiti popularnost najvećeg Rajovićevog hita – Usne boje vina.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Izbačeni Ivan Marinković i Marko, voditeljka ismejala Natašu Šaviju! Foto

Dara Bubamara večeras nastupa u Beogradu!