in

GASTOZOVA MAJKA: Nateraću Nenada da prizna Šavijino dete!

Nataša Šavija se našla u problemu kada je saznala da čeka dete sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, pa je čak i razmišljala o abortusu. Pošto pobednik „Parova“ tvrdi da njegova bivša izmišlja da je trudna, ona je želela da se reši bebe, ali je na kraju ipak odustala od toga.

– Istina je da sam trudna, ali ne želim da se dalje o tome piše jer hoću da zaštitim sebe i bebu – kratko je poručila Šavija.

U njenu priču ne veruje ni Gastozova majka Gordana Marinković, ali ipak naglašava da, ako Šavija zaista nosi njeno unuče, njen sin će morati da preuzme odgovornost i da detetu da prezime. Ona neće dozvoliti da njegova beba odrasta bez oca kao što je on odrastao.

Natasa Savija

– Ja sam na odmoru u Vrnjačkoj Banji. Sin mi je posle pobede u „Parovima“ uplatio odmor. Iznenadila sam se kada sam pročitala da je Nataša trudna, ali mislim da je ona izmislila tu priču. To je farsa. Hoće slavu preko imena mog sina, baš kao što je to radila i Tijana Ajfon, kada je slagala da nosi moje unuče. Ipak, ako se ispostavi da jeste trudna, nateraću Nenada da prizna dete. Ne želim da moje unuče odrasta bez oca. Iskreno, ja bih volela da mi snajka bude Marija, Nenadova bivša devojka, i da sa njom dobije decu, a ne sa Šavijom – poručila je Gordana Marinković.

Nataša Šavija je bila kod lekara, gde se raspitivala o abortusu, ali posle priče sa njim, rešil a je da se ostvari kao majka. To će biti prva rijaliti beba u Srbiji. Inače, Nataša Šavija ima podršku roditelja da rodi dete bez podrške oca, ali se i oni nadaju da će Gastoz ipak na kraju bebi dati svoje prezime.

Balkan Lifesyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Jami konačno pričala o vezi s Milom!

Evo kako se Šavija ljubi sa Becom iz Fantastik Benda + toples (VIDEO+FOTO)