in

VERA MATOVIĆ: Ana iz Maldiva mom sinu Miljanu smešta trudnoću!

Oplela po manekenki: Ta Jezdimirovićeva nije moja snajka! Ne zanima me da li je izgubila bebu, poručuje folkerka

Učesnica „Maldiva“ Ana Jezdimirović neposredno pred ulazak u rijaliti izgubila je bebu, koju je navodno začela s Miljanom Matovićem, sinom pevačice Vere Matović, saznaje Kurir iz izvora bliskog produkciji.

Kako otkrivamo, folkerkin naslednik nije želeo dete s manekenkom s kojom se kratko zabavljao, pa ju je forsirao da prekine trudnoću, da bi ona posle dva i po meseca borbe za majčinstvo imala spontani. S druge strane, Matovićeva smatra da je njen sin samo deo Aninog marketinga.

“Njoj verovatno treba reklama. Da li je izgubila bebu ili nije, mene to ne interesuje, verujem da je ta Ana samo htela da smesti mom sinu. Nisam je upoznala, šta ima da upoznajem devojke mog Miljana, kad mi bude snajka, onda ću, nema potrebe pre toga. Ta nije moja snajka! Čim je otišla u rijaliti, znači da nije dobra devojka, već je lošeg morala. Pevala sam ranije u rijalitijima, ali sad nema potrebe ni da pevam niti da je upoznajem, ne zanima me ta devojka, ni mene ni mog sina”, poručila je Vera Matović.

vera matovic

Inače, kako tvrdi naš izvor, Ana je želela da rodi dete Miljanu i da postane Verina snajka.

– Ana je htela Miljana da uhvati na bebu kad je videla njegovu vilu na Dedinju, pričala je svima da će joj to biti muž. Međutim, on nije želeo da nastavlja vezu s njom, a kad mu je saopštila da je trudna, rekao joj je da abortira, što ona nije nikako želela. Nakon dva i po meseca izgubila je bebu, i to ju je veoma pogodilo, plakala je danima – kaže Kurirov sagovornik i dodaje da je mesec dana nakon gubitka bebe Ana potpisala ugovor za „Maldive“.

Iz produkcije su nam potvrdili da im se Jezdimirovićeva požalila da je izgubila bebu i da je još na lekovima zbog problema s jajnicima koji su usledili posle spontanog.

Balkan lifestyle/Kurir/Pulsonline

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

(FOTO + VIDEO) : Pogledajte Rajovićev skok bez padobrana!

(VIDEO + FOTO) Berane podržalo sugrađanina: Oko 10.000 ljudi na koncertu Bobana Rajovića!